1/29/2009

Leggings

Sillon kun mä pari kesää sitten legginseihin hurahdin, niin niistä on tullu mun luottovaatetus. En osaa luopua niistä. Nyt kun niitä on tullu niin pitkään käytettyä lähes päivittäin, niin alkaa haluamaan vaihtelua, niistä legginsseistä kuitenkaan luopumatta. Ja ratkaisuhan siihen on tietty kaikenmaailman erilaiset legginsit.

Oon jo alkanu hamstraamaan erilaisia legginssejä ja kokoajan tekee vaan mieli ostaa lisää, lisää ja lisää. Nyt on alkanutkin tulemaan ihan törkeen hienoja leggareita. Viime legginssi-ostokset on kokopitsi leggarit, wetlookit ja ne joissa on pitsiraita sivussa.

Tällaiset multa vielä puuttuu ja nämä kaikki vielä haluaisin :)

Nämä molemmat on Gina Tricotista. Snake-leggarit ja tollaset, joissa etuosa on läpinäkyvä.

Nämä ihanat on Topshopista.


Ja nämä sitten BikBokista.

Tää mun leggari-kiintymys ei siis taida olla vähään aikaan hellittämässä :) mut minkäs sitä teet, jos tuntee jonkun omaksi jutukseen. Just keep on doing it ;)

1/26/2009

Another Leather Jacket

Vaikka omistankin jo yhden mustan tekonahkarotsin, niin haluan toisenkin :) nimittäin sen hennesin lastenpuolella myytävän prätkärotsin. Testailin sitä tossa pari viikkoa sitten, mutta en sillon vielä ostanut. Nyt en malta odottaa et meen uudelleen testaan ja saan sen himaan asti.

Tää asoksen versiokaan ei oo yhtään hullumpi, mutta hintaa on ehkä mun pussille hieman liikaa. Ja mun rotsin ei tarvii olla aitoa nahkaa.


Mitä olet mieltä Mc-style takeista?

1/25/2009

Yesterday's outfit

Eilinen päivä menikin salilla käydessä ja kirpparikamojen laputtamisessa. Sit loppuillasta muru ja mä lähdettiin broidin ja sen tyttöystävän kans Amarilloon safkailemaan. Ja kamera tietty unohtu himaan :/ Joten tarjoan sen illan asu näin kollaasi muodossa.

1/21/2009

Shopping from last week

Tossa yks päivä tsekkasin asoksen uutuudet ja bongasin sieltä ihanan wetlook-topin. Mut tietty siitä oli sit mun koot loppu. Muistin sitten että olin Vero Modassa nähny iiihan pikkusen sen tyyppisen topin, ei nyt ihan niin wetlook, mut vähän sinne päin kuitenkin :) hillitympi versio. Kävin sen sitten hakemassa himaan sillo viime perjantaina.

Tämä on siis se asoksen toppi.

Ja tämä on se Vero Modasta ostettu.

Näyttää luonnossa kivemmalta, tuossa kuvassa tuo "kiilto" ei kovin hyvin tule esille. Tämä on kivasti pitkän mallinen, voin siis käyttää pelkkien leggareiden kanssa :) jei. Niinkun kuvista näkee, tää ostamani toppi on huomattavasti hillitympi. Tuo asoksen toppi nyt näyttää melkein nahkalta :)

Olin ihan unohtaa, että tuossa ginan paketissa (joka muuten tuli tänään) tuli yksi toppikin, niiden leggareiden lisäksi. Jotenkin olin unohtanut sen mainita, vaikka samassa paketissa tulikin :)


Kuvasta on vaikee saada selvää topin väristä. Väri on sellanen vaalea meleerattu beige. Tästä nyt en ihan sata varma ollut että pidänkö, vai palautanko.. taitaa se kuitenkin kotiin jäädä :)

1/19/2009

Sick

Aargh. Oon potenu ihan törkeetä migreeniä täs jo toista päivää.. vai onks tää jo kolmas.. Kuitenkin, on siis bloggaaminenkin vähän jääny. Kunhan tää järkyttävä olotila vähän helpottaa, ni mä koitan tehdä kunnon postausta taas.

Muistakaa kuitenkin tässä välissä käydä osallistumassa
Focus of fashion blogin Tammikuun kisaan, kivat palkinnot taas tiedossa ;)

Palataan taas daaarlings.

1/15/2009

Comfort shopping

Tänään mulla on ollu kauhee kiukutuspäivä, en jaksa siitä sen kummemmin alkaa purkautuu, mut siis yksinkertasesti: mikään ei ollu hyvin. Varmaan tuttu tunne kaikille joskus. No, kaikkihan varmaan tietää mikä sellaseekin auttaa melkeen.. parhaiten? No just se, shoppailu ;) I know you know it.

Lähdin tänään siis kaupungille mieltäni kohottamaan, shoppailemalla. Ostosaldo ei ollut ihan niin huikea kuin olisin halunnut, mutta jotain löysin kuitenkin. Esittelen pikku ostokseni myöhemmin, kuhan kerkeän kuvaa räpsimään.

On kuitenkin tunnustettava, että tänään heti kun pääsin kaupungilta himaan niin tein ginaan tilauksen. Mun on pitäny tehdä se jo kauan, mut aina se on vaa jotenkin jääny.


Wetlookit. Mulla on jo yhet tän tyyliset, mut ne ei oo mun mielestä niin kivat kun nää. Half Lace Leggings. Oon ihastunu niihin mun koko pitsileggareihin ja nyt halusin sellaset jotka sopis myös arkeen paremmin, eli osittain pitsiset.

Onko muille tollanen lohdutus-shoppailu tuttua?

1/14/2009

Nothing important today

Tänään tuli taas postista lappu, että hennesin paketti ois noudettavissa. Täytyy varmaan koittaa se sieltä hakee tän viikon aikana.. siellähän tosiaan taitaa olla jo ne kevätkuvaston kamat. Jes.

Eilen himaan saapu se mun uus hapsulaukku. Kivaltahan se näyttää, siihen väriin on kyl totuttelemista. Oon niin tottunu tohon mustaan, ja onhan toi uus laukku muutenki vähän erilainen. Tota ei saa olalle (tosin en nyt tiedä onko se nyt niin huono asia), ja tossa noi hapsut menee vähän erilailla. Kylhän se uus laukku sit pääsikin eilen heti käyttöön kun mentiin sinne leffaan, olihan se testattava.

Laitoinkin siitä kuvan jo tuolla aiemmassa postauksessa, mutta tässä kuvassa näyttääkin samanlainen laukku keikkuvan jonkun muunkin käsivarressa :)

Hitsit mun on kyl päästävä kunnon tuhlaus-shoppailulle.. Mulla on niin pitkä ostoslista ettei mitään rajaa :) mut mulle käykin yleensä niin et sillon kun mulla on kauheesti kaikkee mitä haluan, niin en löydä niistä mitään :/ moukan tuuriako? Do not know.

1/13/2009

Movienight

Pääsin mäki vihdoinkin tsekkaamaan poikkiksen kans ton Twilight leffan, joka onkin jo aika paljon puhuttanu tääl blogimaailmas. Ja täytyy sanoa että leffa oli siis.. ihana! Mä tosin olenkin parantumaton romantikko ja siksikin kai tää uppos muhun ja hyvin.

Yleensä mulle riittää et katon kaikki leffat vaan yhen kerran, mut nyt heti kun pääsin leffateatterist ulos, sanoin poikkikselle että haluan kattoa ton ainakin joskus viel toisenkin kerran :)

P.S. ..mäkin haluun olla huumetta mun peipelle :)

Nicole Richie

Tässä toinen neitokainen jonka tyylistä tykkäilen. Nicole Richie on myös niitä tyttöjä, jotka saa melkeen kaiken näyttämään päällään ihanalta.. no okei, ei nyt ihan kaikkea. Mut melkeen. Tämäkin asu, ihana! Musta näyttää aina hyvältä.

Nicolen asu yhdistelmät on mahtavia. Nicole myös käyttää paljon asusteita, jotka erottuu kivasti asusta ja tekee siitä
mielenkiintoisen ja hyvännäköisen.
(Nyt mä oikeesti haluun jotn leopardijuttua..)


Nahkatakki vaan näyttää niin hyvältä, kaiken kanssa :) Tyttömäistä ja rokkia, I liked.

1/10/2009

ELLOSsummer2009

Heti kun Elloksen kevät/kesä kuvasto kolahti postikuulusta (ja siis ihan kirjaimellisesti Se Kolahti sieltä:) niin olihan sekin selattava läpi ja valkattava omat suosikit. Vaikka en tiedäkkään teenkö edes tilausta sinne, ainakaan nyt vähään aikaan.

Aika inkkari-henkistä meininkiä. Tosin, mä tykkäilen siitä. Ihania värejä.. ja hitto miten makeita kenkiä. Btw, mun täytyy jostain löytää viel tollanen hieman huge jakku/bleiseri :)

Mitäs itse olit mieltä Elloksen kevään ja kesän valikoimasta?

1/09/2009

Shopbop

Varmaan joskus pari vuotta sitten vaatesivustoja selaillessani eksyin Shopbop:n sivuille. Shopbop on nettimyyntiä tekevä vaatesivusto, jossa myydään aika pitkälti kaiken maailman merkki vaatteita ja asusteita. Esimerkkeinä nyt vaikka, Suomessakin suht tunnettuja, kuten Juicy Couture, Bronx Footwear, Calvin Klein ja DKNY. Merkkejä ja suunnittelijoita siellä on siis ihan pilvin pimein.

Koskaan en ole kyseisestä sivustosta mitään raskinut tilata, vaikka siellä kaikkea ihanaa onkin. Siksi olenkin tyytynyt vain ihailemaan, ja lähes viikoittain käyn tsekkaamassa sivuston Lookbookin, jossa on melkein aina ihania asuja. Sieltä saattaa jopa joskus saada vähän inspistäkin.



Joko itse olet vieraillut tällä sivustolla? Vai oletko jo kenties tilannutkin sieltä?

1/04/2009

...

I'm so sorry. Tää postaus tahti ei oo viime aikoina tosiaankaan ollu mikään kovin hulppee. Päivän asujakaan ei oo ollu tarjota, kun duuniin mennessä ei mitään erikoista oo koskaan päällä. Duuniasiapaineet on vieny mehut musta ja lähinnä siksi siis en ole jaksanu tähänkään panostaa. Koitan nyt kuitenkin ryhdistäytyä, tässä bloggailussakin :)

Tänään ei siis valitettavasti tän kummempaa postausta tule, ajattelin vaan mainita että en mä nyt ihan vielä tän suhteen oo luovuttanu ;)

Nyt pehkuihin, huomenna täytyy mennä duuniin ihan sairaan aikasin :/
Sleep well dears <3