5/28/2009

Tomorrow I'm gonna do shopping..

Tämänpäivän asu oli jotakuinkin tuon näköinen..

Huomenna lähden aamusta bussilla frendiä moikkaamaan jyväskylään, tiedossa on shoppailua ja chillailua
. Nyt en vaan malttas odottaa huomiseen.. Tänään on edessä vielä vaikka mitä kaikkea mitä pitäisi tehdä, pyykinpesusta imurointiin. Koska huomenna kun tulen takaisin himaan, niin pikkusysteri on suunnilleen just niillä main saapunu mun luo.

Tänään kävin hakemassa sen ginan tilauksen. Se tosi haaleanvaaleanpunainen :) toppi lähtee kyllä takaisin, ei ollut malliltaan ihan sellainen kuin luulin. Mutta harmaan topin ja farkkurotsin pidän. Niistä tykkään nyt jo tosi paljon!

Toivon että saan huomenna otettua kuvia, mutta en uskalla luvata mitään kun koskaan ei tiedä mitä tapahtuu jne.

Mukavaa torstai-iltaa.

5/27/2009

Bikini

Alkaa pahasti näyttää siltä, että mä tarviin joka päivä piristysshoppailua. Eilen lähdin käväsemään keskustassa, tarkoitus oli ostaa vain muutamat kosmetiikkatuotteet sokkarilta ja tsekata olisiko siitä valkoisia toppeja tullut hennesille. No, toppeja ei tietenkään ollut tullut, hieman petyin. Mutta kävin tänään kuitenkin uudelleen katsomassa, nyt niitä oli tullut minunkin kokoni ja tietysti ostin sen. Hennesistä lähti jo eilen mukaan jotain muuta..

Ihanat biksut, jotka on luonnossa paljon herkullisemman väriset kuin kuvassa. Biitsikelit tänne ja heti!


Organic Cottonin meleerattu vaaleanlila t-paita, ihanan väljä malli.

Tänään on tainnut mun ginan tilaus saapua, koska postimies oli jättänyt mulle lapun paketista, joka pitäis postista noutaa.. ehkä huomenna sitten.

Nyt meen syömään.. Later!

5/25/2009

White demin shorts

Lauantain lohdutusshoppailua. Valkoiset farkkushortsit Lindexin lastenpuolelta, 20% alennuskupongin jälkeen hintaa jäi jotain 12euroa. Valkoiset farkkushortsit on ollut oikeasti hakusessakin. Koitin kirpparilta etsiä farkkuja, joita oisin ne voinut itse tehdä, mutta ei tietenkää löytynyt sopivia yksilöitä. Nyt noita pitää vain ehkä vielä vähän tuunailla (tarkoittaa kai kuluttaa again). Mutta, surukseni tajusinkin että nämähän eivät ole farkkukangasta (ja tajusin sen tietty vasta sen jälkeen kun olin iskenyt sakset niihin kiinni), vaan nämä ovat sitä stretchiä vai mitä lie.. eli eivät siis sillälailla purkaudu kuin farkku, yhyy. Mun visiot ei siis tuu toteutumaan näiden osalta. Toivottavasti noita tulee silti käytettyä kesällä..

Kuvassa näkyvä ihanan pinkki kynsilakka Seppälästä, samalla reissulla hankittu.

Nyt tekemään safkaa, karmee nälkä.. See ya!

5/24/2009

Today's find

Tylsän sunnuntain kunniaksi lähdin kirpparille pyörähtämään. Tällä kertaa jopa löysinkin sieltä jotain.

Ostin farkut 30sentillä, katkaisin ne shortseiksi ja taitoin lahkeen suut. Näyttää vähän hassuilta kun farkku on sisäpuolelta paljon tummempaa. Saatan hieman rikkoa/kuluttaa näitäkin shortseja, mutta tänään ei taida hermot riittää siihen hommaan. Saa nähdä miten paljon noita tulee käytettyä, mutta en minä tuosta paljon köyhtynyt vaikka shortsien käyttö jäisi yhteenkin kertaan.

Hyvä vain huono löytö?

5/22/2009

LBD

Tänään kaipasin hieman piristystä duunin jälkeen ja päätin sitten poiketa ainakin hennesissä himaan tulo matkalla. Tarkoitus oli noutaa sieltä ne mustat niittisandaalit, mutta tietenkään niitä ei ollut siellä. Siinä tapauksessa oli sitten ostettava jotain muuta kivaa.Tämmönen ylisöpö mekko lähti mukaan. Vielä tosin mietin että pidänkö tämän, mutta vahvasti epäilen että sitä jaksaisin lähteä palauttamaan.

Myös tämmöisen pienenkivanjutun ostin. Ihanan värinen ja väljä, iso kainalo-aukko toppi. Hintakaan ei ollut yhtään paha, 7,90euroa. Halusin tämän myös valkoisena, mutta minun kokoani ei ollut enää.. täytyy käydä vaikka maanantaina tsekkaamassa, jos olisi tullut lisää minunkin kokoani. Tämä kyseinen kuva topista on tosi huono, halusin vain kuvalla näyttää millainen tuo kainalo-aukko on.

Mielipiteitä uudesta LBD:stä?

5/21/2009

Allmost like sunday

Tää päivä on oikeesti ollu yhtä tylsä kuin sunnuntait aina.. Ei oikein mitään kivaa tekemistä. Käytiin kuitenkin poikkiksen ja mun pikkubroidin kans katsomassa yhtä autoa. Päivän asu oli yhtä tylsä kuin sunnuntaisin yleensäkin.

Huomenna ois mentävä työterveyslekurille ennen duuniin menoa, tarviin antibioottikuurin.. stressi on aiheuttanu mun leukaan kivat ihottumat ja ne ei lähde pois kuin antibioottikuurilla, byhy. Nyt meen jatkaa irttareiden mutustamista..

Laters.

5/20/2009

Today's netshopping

Jo muutaman päivän on ollut tarkoitus tehdä pieni tilaus ginaan ja tänään sen sain sitten vihdoinkin aikaiseksi tehdä. Tämmöistä sieltä olisi nyt sitten tulossa..


Olishan siellä ollut pari muutakin juttua, jotka olisi voinut tilaukseen lisätä, mutta päätin hieman rajoittaa. Haaveilen nimittäin että tässä joskus lähiaikoina pääsisin kunnolla jonnekin shoppailemaan, pitkästä aikaa.

Mutta noista tärkein on varmaan tuo farkkurotsi, tuollaistahan silloin etsin kissojen ja koirien kanssa. Ja viimeksi kun meinasin tuon tilata, oli vain XL-kokoja jäljellä. Mutta nyt oli minunkin kokoni saatavilla.. toivotaan vaan että se sitten myös istuu mun päälle.

Kohta lähdetään varmaan makuuniin vuokraamaan joku kiva movie ja isot pussit mässyä mukaan.

Joten, laters.

5/17/2009

Fringed vs. studded

Taaskaan.. en osaa päättää. Niiteillä vai hapsuilla?


Mustat gladiaattorisandaalit, tai ihan muuten vaan mustat sandaalit, on ollut hakusessa. En vain osaa päättää että ostaisinko ne hapsuilla vai niiteillä. Tuossa siis kaksi vaihtoehtoa, luultavasti ne on juuri jommatkummat noista ylläolevista. Nyt tuntuu että kukkaro ei taida antaa peliksi, että ottaisin molemmat.. saa nähdä.

Nyt iltapuuhiin ja ajoissa petiin..

Later.

5/14/2009

DIY-project

Aiemmin lupailin sitä DIY-postausta niittien kera.. tässä sitä tulee. Ostin kirpparilta niittivyön, josta sitten otin niitit irti ja keksin niille parempaa käyttöä. Kuten tässä..


Nämä on vanhat onlyn farkut, jotka viime kesänä katkaisin shortseiksi.

Tässä taas se musta liivi, jonka ostin huuto
netistä.

Myönnettävä on että en taaskaan ole ihan tyytyväinen. Tai no, shortsit noiden niittien kanssa on iha jees. Mutta tuo liivi.. mielestäni nuo kyseiset niitit ovat liian isoja tuohon, en tiedä, näyttää vain mielestäni ehkä hieman typerältä ja jopa kömpelöltä. Saa nyt nähdä mitä keksin tuolle vielä tehdä..

Mielipiteitä?

5/13/2009

Topshop-love

Kolme vapaapäivää on kai ihan liikaa.. olen nimittäin ihan finito tän duunipäivän jälkeen. En tiedä johtuiko se noista vapaita vai mistä. Koneella istuminenkin on vaikeeta, väsyttää niin hemmetisti että meinaa silmät mennä kiinni omia aikojaan. Päikkäreitä en viitsi ottaa, koska sitten yöllä ei taas nukuttaisi.

Mut yks juttu on ihan uskomatonta.. nimittäin se, että vaikka miten poikki olisin, jaksan aina tsekkailla vaatteita netistä ;) Nytkin monta sivua auki yhtä aikaa, joita selailen. Pakko kai se on taas kohta tilata jotain. Tuli nimittäin kyllä taas sellaset vaatekriisit alkuviikosta että oksat pois, pakko saada väriä mulle nytheti. Kesä tekee tehtävänsä..

Mut hei, tää on todellista Topshop-rakkautta! Tuossa siis pieni kollaasi vaatteita joita haluaisin, Topshopista tällä kertaa.. ja kipeesti!

Mut nyt meen hautautumaan tonne sohvan nurkkaan murun kainaloon, on sen verran veltto-olotila. Need some love :)

Later.

5/12/2009

Dress

Vähän taas hiljaiseloa ollut pari päivää, ihan siitä syystä että frendi tuli tosiaan vierailemaan ja viipyikin sitten pari päivää. Aika frendin kanssa meni niin nopeesti että ei muuhun sitten aikaa jäänytkään. Kuvia ei pahemmin tullut otettua, kun ei tota järkkäriä viitti aina messissä kantaa, menis siinä menossa vielä rikki.

Huomenna ajattelin jatkaa sitä farkkujen ja kloriten kanssa leikkimistä, kuhan selviän duunista himaan. Mä todella toivon että se on vika kerta niitten parissa, ei jaksas enää.

Tänään ei taas ihmeitä täs enää kerkeä, vaikka mitä tekemistä kuitenkin vielä tänään.

Esittelen tässä kuitenkin vielä yhden vii
me viikon hankintani.

Topshopin hapsumekko, haalean persikan värinen. Näitä tämän tyylisiähän on ollut hennesissä, vero modassa jne. Mutta minun mielestäni tämä Topshopin versio on kaikista ihanin. Tätä havittelin ja kauan, ja viimein se odotus sitten palkittiin. Tämäkin ylläripylläri ebaysta :) Hintaa mekolle tuli noin 24euroa postikuluineen, not bad.

Do you like my new dress?

5/09/2009

New in wardrobe

Tällä viikolla kotiutui mun toinen viime viikon hankita..


Tämäkin ebaysta, hintaa tuli noin 11euroa postikuluineen. Lee-merkkinen ruutupaita. Olen etsinyt juuri vaaleanpunaisen sävyistä ruutupaitaa, joka olisi kiva myös kesällä vaaleiden farkkushortsien kanssa. Tämä ei nyt ollut ihan niin pitkä kun luulin (halusin sen olevan pepun peittävä että voisi käyttää hyvin myös leggareiden kanssa), mutta menee tämä niinkin että laittaa pitemmän topin alle. Farkkushortsien kanssahan tuo menee ihan pelkästäänkin jos sieltä tuntuu.

Kerkesin tätä jo tällä viikolla käyttämäänkin, mutta en tietenkään silloin kuvia ottanut, maybe next time.

Tulin äsken duunista ja mulla on ihan törkee nälkä, nyt meen tekee safkaa. Mukavaa lauantai-iltaa ;)

P.S. Kannattaa käydä osallistumassa Mademoiselle Pigalle! järjestämään arvotaan!

5/08/2009

DIY - jeans

Sorry lovers, mä oon laiminlyöny tätä touhua ja teitä. Pari päivää on taas menny ohi niin nopeesti, ettei perässä pysy. Duuni imee mehut ja loppupäivän onkin sitten aika zompi olo.

Eilen illalla oli jopa kivaa ohjelmaakin, vaihteeksi. Menin Vero Modan VIP-iltaan, jonne sain kutsun. Frendi lähti mukaan, en yksin välttämättä olis jaksanut. Kivaahan siellä oli, mutta arvatkaan kuka unohti kameran himaan?? Ettei varmasti voinu ikuistaa sitäkin touhua, no minä tietty! Saa nähdä jos saan yhdeltä tutulta hieman kuvia kyseisestä tapahtumasta, riippuu hieman siitäkin millaisia ne on jne. Kerron sitten tuosta lisää kuvien kera.

Äsken tulin just solariumista, kävin vähän rentoutumassa rankan duunipäivän jälkeen. Vielä yks päivä duunia ja sitten on 3 päivää vapaata, can't wait. Vielä vähemmän jaksan odottaa sitä, kun yksin rakkaimmista frendeistäni tulee luokseni visiitille sunnuntaina. Meillä on sitten koko maanantaipäivä aikaa touhuta mitä lystää.

Mutta nyt asiaan.. Pohdin joskus aiemmin että valkaisenko hieman kloritella sitä tummansinistä minifarkkuliiviä.. no, päätin sen tehdä, koska en oikein diggaillut liivistä sellaisenaan. Nyt se näyttää tältä and I liked!

Se sai vähän koristusta, niittejä tuohon taskun suuhun. Onko tämä teidänkin mielestä nyt parempi?

Tämän toisen prokkiksen aloitinkin sitten jos kauan sitten.. ainakin kaksi kuukautta sitten..

Mutta milloinkohan saan sen valmiiksi. Näitä on valkaistu kloritella jo kaksi kertaa, mutta vieläkään en ole tyytyväinen. Jospa se kolmas kerta toden sanoo tässäkin prokkiksessa. Haluaisin noista nimittäin suunnilleen tällaiset..
Saa nähdä kerkeänkö viikonlopun aikana jatkamaan tuota prokkista. Muttamutta, nyt täytyy mennä vähän siivoilemaan..

Later.

5/06/2009

Busy

Sorisori, pakko myöntää etten kerkeekään tänään laittaa sitä DIY-postausta (kuvat ja kaikki ottamatta). Tänään on ollu ihmeen kiire päivä, en itekään tajua minne tää päivä on luisunu..

Huomenna koitan ottaa aikaa tähän hommaa, vaikka onkin sitten illasta hieman menoa ;) Nyt en kuitenkaan uskalla luvata mitään, ettei käy samoin kuin tänään.

See ya tomorrow, I hope. Puspus.

5/05/2009

H&M again

Selailin tuossa hennesin syksy kuvastoa, joka tuli tänään. Iso plussa siitä, että siellä näkyi hieman puuterin sävykin ja hailakkaa vaaleanpunaista, joista itse henkilököhtaisesti pidän. Mitenkään erityisen paljon en sieltä mieleisiä juttuja kuitenkaan löytänyt, mutta alusvaatteet olivat jälleen ihania. Voisin tilata sieltä vaikka pelkkiä alusvaatteita..

Ei tästä sen enempää, jos tilausta teen jossain vaiheessa, niin varmaan sen sisällön myös täällä esittelen.

Huomenna koitan laittaa DIY-painotteista postausta niittien kera, joten kannattaa olla linjoilla huomennakin jos kiinnostaa..


Later.