6/30/2009

Last day's

Viime lauantaina suunnattiin taas nokka kohti järvenpäätä. Lähdettiin poikkiksen ja mun pikkubroidin kanssa meidän porukoille ja oltiin siellä muutama yö. Sunnuntaina lähdettiin mutsin kanssa tsekkaamaan itiksen ale-jämät :) Vaikka en mä kyllä koskaan pahemmin mitään aleista löydä.

Sunnuntaina ja maanantaina oli ihan mahtavat kelit, välillä tuntu että oli ehkä hieman liiankin lämmin. Mutta saipahan ainakin ottaa aurinkoa.

Itiksen ostokset oli tosi pienet, lähdin taas etsimään tiettyjä juttuja ja niitä ei millään löytynyt, ni
in ostin sitten jotain muuta. Oon koittanut etsiä uutta mustaa laukkua, kun toi mun hapsulaukku on jo niin kärsinyt. Nyt löysin kivan Ois:n laukun Aleksi13:sta ja alennuksen jälkeen sille jäi hintaa vain 28euroa, joka muuten on mielestäni tosi vähän laukusta.


Samoin olen koittanut etsiä tummansinisiä farkkushortseja, koska omistan vain vaaleita. Kovan etsinnän jälkeen en kuitenkaan ole sellaisia vielä mistään löytänyt, ainakaan mieleisiäni. Päätin sitten etsiä edulliset tummansiniset farkut, joista itse väsään shortsit. Onlyn alesta löysin sitten ihan sopivat tummat farkut kympillä siihen tarkoitukseen ja nyt ne onkin jo pätkäisty shortseiksi. Vielä hieman kulutusta noihin ajattelin vielä tänä iltana väsätä ja sitten ne on valmiit.


Nyt takaisin gossip girl:n pariin.. Later.

6/27/2009

I panic

Nyt oikeesti iskee paniikki siitä, mitä laittaisin päälleni siskoni hääillalliselle. Eilisen illan selasin läpi asoksen, nellyn, halensin ja lähes kaikki muutkin, joilta mekkoja löytyy. Ja niitä olen tietysti selaillut siinä toivossa että löytäisin edes jonkun ihan kivan mekon, mutta ei.

Tämmöisen mekon kuitenkin bongasin Ginan sivuilta

Hinta tällä mekolla ei ole yhtään paha, 24,90euroa. Ja tämän on myös sitä kullansävyä, jota jo alkuun hain. Haluaisin myös mekon olevan sellainen, että sitä tulisi sitten ehkä joskus toistekin käytettyä ja tämä on mielestäni sitä. Ei liian juhlava, mutta menee hyvin illalliskutsuille. Ainut juttu mikä tässä ihan hieman arvelluttaa, on tuo selkäosa.. se on mielestäni jotenkin hassunnäköinen tai jotain. (Tosin, ainahan tämän voi palauttaa kotona sovittamisen jälkeen.)

Mitä olette mieltä? Tähän sopisi muuten ne aiemmin mainitsemani kuullanväriset korkkarit, jotka meinasin tilata ebaysta.


Nyt mielipiteitä ja pikaisesti :)

6/26/2009

Should I take it or live it?

Käväisin tänään muutamassa kaupassa ihan pikapikaa ennen auringonottosessiota. Anttilasta löysin kivat nudekorkkarit, jotka minulla on jo mustana, eli nämä..


..ja ne oli vielä alennuksessakin! Minä, niinkuin moni muukin, olen etsinyt nudekorkkareita ja nämä anttilan yksilöt ajaisivat sen asian. Ja ne ovat siis alennuksessa vajaa 21euroa, joka ei minun mielestäni ole yhtään paha hinta niistä. Valitettavasti kuvaa mulla ei niistä ole, ainakaan vielä. Lähestulkoon samanlaiset ne kuitenkin on, kuin nämä minun mustat versiot. Remmien väri vain on nude/beige ja pohja/korko ovat puunnäköistä matskua.

Mutta kun en hölmö vain osaa päättää, että ostanko ne vai jätänkö ostamatta?

6/25/2009

What a wonderful day.. ihan mahtava keli tänään, kerkesin jopa ottamaan hieman aurinkoakin. Ei malttais olla sisällä yhtään, toi keli tekee olon tosi levottomaksi, tekis mieli olla menossa kokoajan.

Tänäänkään ei tule asukuvia, koska päällä ei
ole ollut paljoa muuta kuin biksut. Mutta koska oon niin kesäfiilareissa, niin saatte tekin kärsiä siitä.

Can you feel it? Can you feel the summer?

pic.. ffffound.com

6/24/2009

I'm back

Eilen illalla palailtiin himaan hieman pidennetystä juhannuksen vietosta. Mökki oli tosi kiva ja juhannus meni muutenkin kivasti. Vaikka tosin, ois ne ilmat voinut olla paremmatkin, mutta ei ne ainakaan mun juhannusta pilannut.

Himaan tultiin sitten sieltä Kuopion kautta, niinkuin aiemmin oli suunniteltukin. Kävin pyörähtämässä muutamassa kaupassa, mutta ostoksia en pahemmin tehnyt.
Kävin Dinskossa kokeilemassa näitä kenkiä, joita aiemmin puhuin. Mutta eivät näyttäneet jalassa niin kivalle kuin muuten, tai ainakaan mun jalassa. Ja poikakaverin mielestä ne näytti goottikengiltä ja senkin vuoksi ne jäi ostamatta. Etsiminen jatkuu siis edelleen..

Tässä kuitenkin ne pari juttua mitä ostin Kuopiosta..


Toppi hennesistä, alennuksen jälkeen 3euroa. Farkkushortsien kanssa menee hyvin ja muutenkin kotona pidettäväksi ihan passeli.

Harmaat shortsit again. Mutta nämä ostin siksi, että ne jotka ostin Jyväskylästä, ovat minulle ihan liian isot. Ne ovat kokoa 36, tyhmänä ostin ne koska halusin niiden olevan hieman väljät.. mutta ne on enemmän kuin väljät minulle. Koitan siis myydä ne ja niistä saa kysellä jos kiinnostaa. Nämä ovat siis kokoa pienemmät ja huomattavasti paremmat. Ne toiset ovat college kangasta ja nämä enemmänkin trikoota, tai ainakin ohuempaa kuin ne toiset.

Tänään koitin mennä ottamaan aurinkoa kun aamulla se aurinko niin kivasti paistoi.. mutta kun pääsin paikanpäälle, niin meni ehkä 15 minuuttia ja alkoi sataa. Great, sinne meni auringon otto.

Jos jaksan, niin lähden tänään pyörähtämään muutamalla kirpparilla, jospa löytyis jotain kivaa..

Later.

6/19/2009

I'll be gone for awhile

Eilen hain postaista hennesiltä tilaamani pikkupaketin jossa tuli tämmöstä.

Hapsubiksut lähtee palautukseen, ne otinkin lähinnä mielenkiinnosta kokeillakseni. Niittisandaalit jää ehdottomasti himaan! Ne pääsi jo tänään jalkaan, hintansa arvoiset. Kivemmat kuin ne Lindexin samantyyliset, jo senkin takia että nämä on aika paljon edullisemmat. Ensiksi mua arvellutti tuo että tossa on hopeisia sekä kultaisin niittejä, mutta nyt tykkää niistä ihan hirveesti. Käypähän ainakin kultaisten sekä hopeisten korujen kanssa :)

Kohta on jo lähtö, kamat on kasassa, enää täytyy odottaa mun kyytiä eli poikkista joka tulee duunista. Koska en varmaan ennen ensi viikon alkua pääse koneelle, niin nähdään sitten vasta silloin seuraavan kerran. Ihan mahtavaa juhannusta kaikille! Ei anneta huonojen sääennusteiden pilata tätä "juhlaa" ;)

Later..

6/17/2009

I found them..

Tänään mulla alkoi ansaittu 2 vkon kesäloma. En saanut valitettavasti pitää kaikkia neljää viikkoa putkeen, mutta kyllä toi kaksikin nyt kelpaa tähän hätään. Huomenna lähdetäänkin sitten ajelemaan meidän juhannusmöksälle Karttulaan, siellä ollaan ensi viikon tiistaihin asti. Pois tullaan varmaan Kuopion kautta, että mä saan vähän pyörähtää muutamassa kaupassa siellä :) vois ainakin nopsaa tsekkailla jos jotain löytyis ale-myynneistä.

Tulin tänään duunin jälkeen kaupungin kautta himaan, kävin hennesin miesten puolelta tsekkaamassa niitä aurinkolaseja. Ja arvatkaas mitä, no mä ostin sieltä jopa kahdet!


Mä arvasin että sieltä löytyy oikeenlaiset ja vielä edulliseen hintaankin. Ja tänään on vielä kaikenlisäks paistanut aurinkokin melkeen koko päivän, how wonderful is that. Sopivasti löyty uudet aurinkolasit! Ei mikään paras mahdollinen kuva laseistä, mutta nyt ei kerkeä ottamaan parempaakaan. Kameran salamavalo vähän vääristää linssien ja sankojen väriä ja saa nuo muutenkin näyttämään hieman hassuilta. Anyways, kivat ne on oikeasti! Jussina ne pääsee päähän ihan varmasti, ainakin jos yhtään aurinko vilahtaa..

Nyt mä meen pakkailemaan, huomenna ei kauheesti kerkee mitään.

Later.

6/15/2009

Elle

Olipas karmee päivä tänään.. duunin takia oon ihan poikki ja sitten vielä toi keli, huoh. Vois jo tulla ne kesäkelit! Onneks tänään mua odotti himassa kiva pikku ylläri duunin jälkeen, nimittäin tämmönen lahjalehti. Näitä saa lähettää mulle useemminkin.


Ja oli mun muru tehny mulle vielä tosi hyvää kanasalaattiakin kun tulin väsyneenä duunista, man of my dreams.

Tässä jotain pikkupoimintoja yllä mainitusta lehdestä.

Hapsuja ja niittejä, kyllä kiitos.

Vielä kun sais sitä aurinkoa tänne niin olis hyvä..

Just ostin vähän aika sitten sen mustan paljettimekon, mutta ei se noin kimallus ole. Kaikki kulta ja hopea asusteet (pitsi korut), on hävitetty. Enkä usko että hankin uusia.

Valitettavaa, mutta en kauheasti osaa käyttää värejä. Yritys on kova!

Saa nähdä millasen mekon keksin vielä ostaa sinne systerin hääjuhlaillalliselle, vain mielikuvitus on rajana.

And that is so true!

Koitan ennen juhannusmökkeilyä laittaa jotain muutakin postausta..

Later
.

6/13/2009

And the winner is..

Vihdoinkin on voittaja arvottu ja se on..

veera, onneksi olkoon!

Laita osoitetietosi tähän kommenttiboksiin, niin laitan palkintoa tulemaan kun kerkeän.

Mukavaa viikonloppua!

6/11/2009

Today's outfit and weird faces

Tänään mulla on vapaapäivä ja tarkoitus olis vaan koittaa vähän rentoutua. Kohta lähdetään varmaan poikkiksen kanssa pikkusen nauttimaan ulkoilmasta ja sit tullaan himaan kattelemaan leffaa. Tänään mun on saatava jätskiä :)




Sain taas otettua päivän asusta kuvaa, aika simppeli, but I liked. Nyt mä lähen sinne ulkoileen ja hakeen kaupasta jädeä :) And please ignore my weird faces.

Later.

6/10/2009

Sunglasses

Tällä hetkellä omistan tasan kahdet aurinkolasit, toiset on pilottilasit Lindexiltä ja toiset on hennesin lasit (en jaksa lähteä selittämään millaiset nämä hennesin lasit on, mutta jotain ysärikamaa ne mielestäni on). En oikein tykkäile pahemmin noista kummistakaan omista laseistani, siksi olenkin tässä jo jonkin aikaa koittanut etsiä uusia. Mielessä on jo hieman jotain kuvaa, millaiset niiden haluaisin olevan.

Meinasin ostaa mustat rayban wayfarer halppisversiot, mutta jotenkin tuntuu ettei ne istu mun päähän ihan niin kuin haluaisin. Saattaahan se olla että sellaiset tulee vielä tässä kesän aikana kuitenkin hankittua, vaikka jotkut muutkin aurinkolasit ostaisinkin.

Tässä esimerkkiä minkä tyyppisiä etsin..

Tässä kuvassa on kyllä kaikki muutkin aika kohdallaan. Mutta keskitytään nyt vaan noihin aurinkolaseihin, jotain tuon tyyppisiä siis etsin. Ja edulliseen hintaan tietysti.

En myöskään osaa päättää, että ostaisinko mustat vai ruskeat? Jack & Jones:lla on miehille hienoja aurinkolaseja, testasin muutamia itsekin. Ne on itseasiassa aika samantyylisiä kuin nuo, joita itse etsin. Jos en muualta löydä, niin saatan ostaa ne sitten sieltä :)

Vinkkejä otetaan vastaa, jos tietää mistä tuon tyyppisiä saisi edulliseen hintaan. Hennesin miesten puoli on vielä tsekkaamatta, mutta uskon että sielläkin saattaisi olla jotain tuohon suuntaan.

6/08/2009

I want new shoes

Heti keväällä aloin haaveilemaan peeptoe nilkkureita/saapikkaista. Nyt sellaiset on ihan pakko saada, mutta mistä.

Tässä muutamia esimerkkejä kengist
ä, minkä tyylisiä tarkoitan ja jotka haluaisin kenkäkokoelmaani.
Nämä Bronx:n peeptoe bootsit on ihana mahtavat. Mutta etsin nyt kyseistä kenkämallia mustana, vaikka ei tuo beigekään yhtään paha ole. Nämä tosin ovat aika hintavat. Dinskon peeptop tennarit kiilakorolla, tai jotain sinnepäin. Nämä on jo aika paljonkin sinne suuntaan mitä haluan. Mutta yksi pienen pieni juttu mua ehkä häiritsee, ja se on nuo valkoiset viivat. En kyllä ihan varma ole noista nauhoistakaan. Niissä joista olen haaveillut, ei ole nauhoja, mutta kyllä mä nämä dinskon popotkin varmaan kelpuuttaisin. Tosin saattaisin jatkaa edelleen niiden täydellisten etsimistä. Näissä hintakaan ei ole yhtään paha, 39,90euroa.
Nämä asoksen yhdet versiot on ihan kivat.. korko on ehkä hieman outo? ja kengän pintakin ja jotain sellaista :) Mä oikeesti olen siis tarkka kun etsin jotain tiettyä. Mulla on kuva päässäni niistä popoista mutta en tiedä löydänkö sellaisia mistään. Mutta siis, tossa asoksen kengässä ois muuten tuo malli kyllä aika kohdallaan.

No mutta, täytyy varmaan jatkaa vaan etsimistä. Lähestulkoon kaikki nettikaupat on kuitenkin jo tsekattu läpi. Vinkatkaa jos muistatte nähneennen jossakin esimerksiksi samantyyppiset kuin jotkut noista ylläolevista jne. Onko kukaan muuten ylipäätään bongannu noita dinskon kenkiä jossain dinskossa?

Nyt meen ottaa vähän iltapalaa, see ya daaarlings.

6/07/2009

Outfit

Minne se kesä katos? En jummarra, just kun mä kerkesin innostua noista shortsikeleistä. Nyt tuntuu kyllä oikeestaan ihan syksyltä, samat kuteetkin vedettävä päälle kun sillon. (okej, tänään on näyttäny jo pikkusen lupaavammalta)

Eilen lähdetään taas reissun päälle, kun poikkis tuli duunista himaan. Pikkubroidin ja sen tyttöystävän kanssa lähdetään ajelemaan järvenpäähän meidän porukoille, pikkusysterin valmistujaiskahvitteluille. Äsken tultiin takasin himaan.

Vaatekriisi iski eilen, ei mitään kiva
a päälle laitettavaa.


Mutta matkaan kun lähdettiin, otin liivin pois ja heitin nahkarotsin päälle ja converset jalkaan, mukavuus ennen kaikkea. Jos ilma olisi ollut lämpimämpi, niin jalkaan olisi lähtenyt farkkushortsit leggareiden sijasta.

Nyt meen tekee safkaa..

Later.

P.S. Arvonta päättyi vajaa puoli tuntia sitten, mutta päätin lykätä arvonnan päättymisaikaa, ihan siitä syystä että osallistujia on niin vähän. Toivottavasti pian tulee lisää osallistujia! Arvonnan uusi päättymisajankohta on To 11.6.2009 Klo 12:00

Arvontaan voit siis osallistua jättämällä kommenttia edelliseen postaukseen.

6/04/2009

Do you wanna win?

En yleensäkään tykkää sateesta, mutta kesän pikkukuurot ei mua kauheasti haittaa. Kumpa tänäänkin olisi ollut vain pikkukuuroja.. kokopäivän kestävä rankkasade + tuuli, eivät saa minussa aikaan kuin kiukun ja ehkä hieman masiksenkin.

Ja koska tiedän että tuosta kelistä ei varmaan kovin moni muukaan erityisesti pidä, niin ajattelin piristää teitä hieman. Kuten otsikkokin kertoo, tänään on mahdollisuus voittaa, nimittäin blogini ensimmäisessä arvonnassa.

Eli homma menee näin:

Osallistua voit niinkin yksinkertaisesti kuin, että jätät kommenttiboksiin kommenttia, risut ja ruusut ja kaikkin muutkin, ovat tervetulleita. Säännöt on samat kuin muissakin blogeissa, eli blogilliset voivat tuplata voittomahdollisuutensa linkittämällä tämän kilpailun sivuilleen (muistakaa mainita linkityksestä kommenteissanne). Anonyymit, kannattaa keksiä nimimerkki, jos palkintoja havittelette.
Arvonta päättyy sunnuntaina 7.6.2009 kello 12:00.

Ja sitten se kaikkia kiinnostava osuus, palkinto.

Palkinto sisältää Confessions of a shopaholic-meikkipussukan, jonka sisältä löytyy pieni makea yllätys. Sekä vaalean lilan kynsilakan ja Valentino Rock&Rose-tuoksunäytteen.

Onnea ;)

6/02/2009

Last Saturday

Viime launtaina lähdettiin pikkusysterin ja broidin tyttöystävän kanssa aamusta käymään kaupungilla, ja onnekseni löysin itselleni mekonkin illaksi. Illalla siis juhlittiin pikkusysterin valmistujaisia ja samassa myös broidin tyttöystävän valmistujaisia.

Kuvista vielä sen verran, että ne eivät ole mitään laa
dukkainta matskua. Sekä kuvattava että kuvaaja, olivat molemmat pienessä maistissa.


Tuolta siis näytti minun illan asuni. Spirit Storen korkkaritkin pääsivät ekaa kertaa jalkaan. Laukkuna toimi musta kirpparilta ikuisuus sitten ostettu clutch, jonka lauantai aamuna koristelin ylijääneillä niiteillä. Ja mekko löytyi hennesistä, hintaan 39,90euroa.

Mitenkäs teidän lauantai-ilta sujui?

6/01/2009

Last Friday

Nyt tulee postausta hieman takautuvasti. Viime perjantaina tosiaan kävin moikkaamassa rakasta frendiäni jyväskylässä. Ostossaalis on aika pieni, mutta pääasia siellä oloon olikin viettää laatuaikaa ystävän kanssa.

Tässä kuitenkin sen päivän shoppailut.


Harmaat college shortsit, nämä onkin ollut tarkoitus ostaa. Hennesistä, muistaakseni 7,90 euroa.

Mustavalko raidallinen toppi myös hennesistä, 6,90 euroa.

Ostin myös ginan farkkupaidan, mutta siitä tuskin tarvitsee kuvaa laittaa. Se olikin päivän tärkein ostos :)

Tässä sitten vielä muutama sellainen juttu, joita meinasin ostaa mutta jätin sitten kuitenkin ostamatta.

Ihanat pikkuiset bootsit, Andiamosta. Nämä oisin halunnut, mutta alennettu hintakin oli minulle vielä liikaa, 79,90 euroa.

Ihana vaaleanpunainen paljettimekko hennesin divided-puolelta. Tämän olisin halunnut ostaa siskon valmistujaisbailuihin lauantaiksi, mutta kun vedin tämän päälleni, niin päätin heti jättää ostamatta. Paljettien "alla" ei ole kuin se verkkokangas jossa ne on kiinni, joten tuntuu aika ikävältä päällä. Tämä oli kyllä ihmeen edullinen, 19,90euroa jos oikein muistan.

Huomenna sitten vuorostaan kuvia lauantai-illasta, kun juhlittiin pikkusysterin valmistujaisia, sekä pikkubroidin tyttöystävän valmistujaisia.

Later.