4/28/2012

definitely maybe

Harkitsen uuden laukun ostoa ja tuo kuvan laukku voisi olla yksi vaihtoehto. Nyt haluisin tuollaisen hieman pienemmän laukun, etten vahingossakaan voisi kantaa siellä mukana puolta omaisuutta. Nyt vain etsimään tuollaista ebay:stä.. ja muualtakin :)

4/27/2012

nothing left to hide

Jo silloin viime kesänä koitin etsiä valkoisen virkatun toppini lisäksi virkattua mekkoa, mutta en sitten sellaista sopivaa mistään löytänyt. Mutta eilen löysin sellaisen H&M:ltä. Oikeastihan tuo on kai vähän pitempi toppi, mutta otin normaalia isomman koon. Joten se menee minulle kivasti mekkona, kun olen niin lyhytkin. Nyt en malta odottaa et löytäisin tuon kaveriksi jotkut vaaleanruskeat pitempi vartiset bootsit, ja että pääsisin oikeasti käyttämään niitä.

4/25/2012

imagination is the only limit

Kelit kun lämpenee niin tekee mieli alkaa kauheasti hamstraamaan kaikenlaisia farkkushortseja. Tuossa yläpuolella parit tosi ihanat vaihtoehdot. Tuollaiset voisi itsekin toteuttaa. Pätkäisee vanhat farkut shortseiksi ja laittaa itse siihen jotain muuta kangasta tuohon eteen, vain mielikuvitus on rajana tuossakin. Tässä siis taas yksi DIY-prokkis tälle keväälle.. täytyy vaan katsastaa sopivat farkut kaapista tuhottavaksi :)

4/22/2012

words on my lips

Tässä asua eiliseltä. Käytiin systerin kanssa herkuttelemassa raflassa ja sitten illemmalla teinkin extempore lähdön äidin luokse etelä-suomeen. Tiistaina sitten takaisin kotiin ja paluu perusarkeen. Joskus on kiva repäistä ja olla miettimättä liikoja. Nyt jatkan sunnuntai rentoilua.. Later.

4/21/2012

Fashion against aids 2012

Tässä minun lempparivalinnat H&M Fashion against aids 2012 mallistosta. Nuo biksut olisi kyllä ihan pakko keretä saamaan, tosi ihanat! Minulla on jo sen verran monet yksiväriset bikinit, että nuo olisi kiva lisä siihen garderobiin. Mitkä on teidän suosikit kyseisestä mallistosta?

4/18/2012

teeny weeny string bikini

Tänä aamuna kun avasin verhot ja näin että ulkona sataa lunta.. taisin hieman järkyttyä. Pakko oli sitten töiden jälkeen mennä etsimään itselle jotain piristystä, ettei ihan vaipuisi masikseen. Mikäs se paremmin piristääkään kesää kuumeisesti odottavaa naista, kuin uudet bikinit. Löysin Seppälästä ihanat neon pinkit biksut. Nyt on sitten edes yhdet uudet bikinit saatu hankittua ennen kesää. Samalla ostin Seppälästä myös nuo neonpinkit ja neonkeltaiset käsikorut.

4/16/2012

on my wishlist

Toivelistalla kirjailtu vyö, keltaiset farkkushortsit ja uudet pilottilasit. Nuo farkkushortsit onkin jo tulossa H&M:ltä, toivotaan että ne olisi hyvät.  Ihan RayBan laseja en varmaan taida hankkia, mutta tuon tyyliset löytyy esimerkiksi KappAhlista. Mutta tuo vyö tuottaa haasteita.. sitä on etsitty ebay:sta jo monta kuukautta. Jos joku tietää mistä tuollaisen voisin löytää, niin vinkkejä saa laittaa.

4/13/2012

I love denim

Farkkuinspistä ranskalaisesta Voguesta. Tykkään tosi paljon kaikenlaisista farkkuvaatteista. Nyt tekisin hirveästi mieli ostaa erilaisia farkkuja ja vaikka tehdä osaan pientä DIY-prokkistakin. Minulla on mielessä taas tietty kuva eräänlaisista farkuista millaiset haluaisin, en vain tiedä mistä sellaiset löytäisin, niin on varmaan koitettava tuunata sellaiset itse. Ei siis muuta kuin huomenna farkkujen ja kloriitin ostoon ;)

4/11/2012

today's

Tänään uskalsin pitkästä aikaa laittaa nuo beiget bootsit jalkaan kun kadutkin oli kuivat. Ihanaa vaihtelua, kun melkein koko talvi on tullut käytettyä vain mustia kenkiä. Nyt vain toivotaan ettei tulee mitään hemmetin takatalvea, niin voin käyttää noita useamminkin. Nyt jatkan H&M:m sivujen selailua, että saan tilauksen vihdoinkin tehtyä valmiiksi :) ..siitä lisää myöhemmin.

4/10/2012

bright colors

Viime aikoina on tullut ostettua H&M:ltä kaksi värikästä toppia lähinnä kesää varten, mutta kyllä niitä varmaan tulee käytettyä tässä keväänkin aikana. Mintunvihreä ja neonpinkki, ihania! Nyt kun vielä saisi vähän väriä pintaan, niin viitsisi noin kirkkaita vaatteitakin käyttää :)

4/09/2012

monday inspo

Vähän taas inspistä näin viikon alkuun. Lumet sulaa kovaa vauhtia ja aurinko piristää päivisin. Sadetta on kai muutamalle päivälle luvassa, mutta sekään ei jaksa juuri nyt lannistaa. Odotan kyllä kesää niiiiiin innoissani.. täytyykin muuten muistaa huomenna tehdä H&M:n tilaus (jossa tietysti kesävaatteita), jonka tekeminen on jostain syystä kokoajan lykkääntynyt. Nyt otan rentouttavan kylvyn ja alan katsomaan lempparisarjoja koneelta. Later daaarlings.

4/06/2012

deep scoop

Mistään muualta kuin Nastygal-nettikaupasta ei tunnu löytyvän noita ihania syvään uurrettuja toppeja. Nyt kesäksi nimittäin haluaisin taas tuuollaisia. Täytyy siis harkita tekevänsä elämänsä ensimmäinen tilaus tuonne. Se voi kyllä olla huono idea.. tuolla on nimittäin sen verran kaikkea ihanaa, että ostoskorin loppusummasta voisi tulla turhan suuri. Taidankin tässä jatkaa kyseisen kaupan vaatteiden selailua..

4/05/2012

today

Tälläistä tänään.. toisessa kuvassa komeilee uusi sormus, josta tykkään ihmeen paljon vaikkei se olekaan hopean värinen. Tajusin tänään auringon paistaessa silmiin (en todellakaan valita!), että minun täytyy ostaa uudet aurinkolasit :) Se voisikin olla ensi viikon missio.. 

4/02/2012

housewarming party

Lauantaina juhlittiin pikkusysterin tupareita ja kerrankin tuli otettua muutama kuva illan asustakin. Asu oli yksinkertainen, mutta niin minun tyyliseni. Kokeilin ensimmäistä kertaa kiharoita hiuksiin ja ihan kivalta ne näytti, vaihtelu virkistää. Tulisipa nyt se kunnon kevät niin voisin käyttää noita valkoisia farkkuja enemmänkin.

4/01/2012

inspo: colored accessories

Värikkäitä asusteita kesäksi minulle kiitos! Käsikoruja minulta jo muutama löytyykin, mutta ainakin jotkut värikkäät korkkarit haluisin vielä kesäksi hankkia. Nellyltä ainakin löytyy vaikka mitä kivoja.