12/30/2012

dress

Uusin mekko hankinta H&M:ltä. Tykkään kaikista neulotuista topeista ja mekoista, joten ei ihme että tuo mekko oli saatava. Tämä mekko on taas siitä hyvä, että se menee tarvittaessa niin juhlana kuin arkenakin. Mekko muistuttaa muuten jonkin verran tuota Erin Wassonin päällä nähtyä mekkoa, jota olen kauan ihaillut. Siispä yksi hyvä syy lisää tälle hankinnalle :)

12/27/2012

Geraldine Saglio

Siinä missä pidän Emmanuelle Alt:n tyylistä, niin Geraldine Saglion voi lukea samaan kastiin. Näiden kahden upean naisen tyylit ovat hyvin samanlaiset. Yksinkertaiset, mutta todella muodikkaat. Geraldinen ihanista asuista saan paljon inspiraatiota. Ei voi kuin ihailla!

12/25/2012

beautiful nails

Tänään ihana isosiskoni teki minulle elämäni ensimmäiset geelikynnet sormiin. Onhan näihin hieman totuttelemista, kun normaalisti minulla on aina lyhyet kynnet. Mutta taisin nyt tykästyä näihin niin paljon, että näinköhän haluan näistä ikinä luopua. Kynsistä tuli simppelit, niinkuin halusinkin, mutta todella kauniit!
 
Siskoni tekee geelikynsiä kotistudiossaan. Hänen blogistaan löytyy kuvia hänen tekemistään kynsistä, sekä myös yhteystiedot.

12/24/2012

Merry Christmas

12/23/2012

Today's

Saavuttiin eilen pikkusiskon kanssa tänne Etelä-Suomeen äidin luokse joulun viettoon. Tänään sitten lähdettiin uhmaamaan jouluryysistä Helsinkiin, mutta iloisesti yllätyttiin, kun ei siellä ollutkaan paljoa porukkaa liikenteessä. Saatiin viimeisetkin joululahjat ostettua. Jos sitä nyt vihdoin itsekin pysähtyisi ja rauhoittuisi oikeasti viettämään sitä joulua..

12/20/2012

Today's

Asukuvassa näkyy uusi takki, jonka ostin kirpparilta parisen viikkoa sitten. En vain ole kerennyt asukuvia ottamaan, niin ei sitten ole tullut kuvattua takkia yksistäänkään. Pitempi villakangastakki olikin etsinnässä ja 2euroa tuosta oli niin naurettavan vähän, että se oli pakko ostaa. Taas voi vetää yhden jutun yli ostoslistalta :)

12/18/2012

Christmas present for myself

Ostin tänään itselleni ensimmäisen joululahjan. Olen siis mielestäni ollut sen verran kiltti, että ansaitsin sellaisen. Uusi objektiivi minun jarkkäriini, Canon EF 50mm F/1.8 II, toivottavasti edes jotkut kuvat olisi jatkossa hieman parempilaatuisia. Huomenna koitan vähän testailla tuota ihan ajan kanssa.

12/17/2012

already bored

Vasta sanoin, että tämä alku viikko ainakin on todella kiireinen.. Noh, se kiire loppui kuin seinään. Onnistuin satuttamaan toisen nilkkani niin pahasti treenaillessa, että tämä viikko meneekin kotona makoillessa sairaslomalla. Jo tänään totesin, ettei paikallaan olo ole todellakaan minua varten, joten tästä viikosta tulee niiiiiin pitkä. Noilla kainalosauvoilla kävely kun ei ole mitään herkkua, niin taidan siis vaan tyytyä totaaliseen makoiluun. Nyt jatkan peiton alla lämmittelyä ja blogien selailua :) Parempaa alkanutta viikkoa!

12/16/2012

something warm..

Uusin neule hankinta KappAhlista. Uusi valkoinen neule onkin ollut ostoslistalla. Tarkoitus oli hankkia sellainen suht perinteinen palmikkoneule, mutta tämä onkin oikeastaan parempi vaihtoehto. Ja löytyyhän sitä palmikkoa tuostakin. Ihanan väljä malli ja pehmeä materiaali, suosittelen :)

12/14/2012

Today's

farkut / Seppälä, turkisliivi / Ebay, nahkatakki / H&M, kengät /Dinsko, paita / KappAhl.

Tämä viikko ja ensi viikon alku on sen verran kiireistä töiden kanssa, että bloggaamisellekaan ei meinaa löytyä aikaa. Pahoittelen siis ajoittaista hiljaiseloa. Koitan taas ihan viimeistään joulun jälkeen keretä enemmän panostamaan tähänkin. Mutta nyt on painuttava hetkeksi kylpyyn rentoutumaan ja sitten unille, että jaksaa tehdä niitä töitä. Kivaa viikonloppua ihanat :)

12/12/2012

Lovely LivBox

Vihdoin kolahti postiluukusta tuo joulukuun LivBox, jonka sain Indiedays Inspiration juhlasta ikään kuin lahjana. Kuvasta näkee mitä kaikkea kivaa sieltä paljastui, mutta tässä vielä nopea esittely. Dr.Hauschka ruusuvoide, Lancôme La Vie Est Belle- tuoksu, Louis Widmer syväpuhdistava kuorintageeli, Kérastase seerumi hiuksille sekä Sally HansenSalon effects:n kynsitarrat. Hajuvettä testasin heti, ja taisin löytää itselleni tuoksun ensi kesää ajatellen. Mutta nyt äkkiä unille että jaksaa huomenna taas painaa töitä ihan liiaksi asti.. jouluna aion todellakin huilata!

12/11/2012

inspo

Hame- ja shortsiasu haaveilua. Niitä kelejä saakin täällä vielä odotella, mutta onpahan taas jotain mitä odottaa. Sillä välin tuossa vähän ihania inspiskuvia hamea- ja shortsiasuista. Näistä kuvista näkee hyvin, miten hameenkin voi pukea kivasti myös arkena.

12/09/2012

Today's

Tämä on ollut niin perus sunnuntai.. urheilua, siivoilua ja kirpputoreilua. Olisi pitänyt koittaa keretä oikeasti hoitaa pari ihan tärkeääkin asiaa, mutta tietysti ne tärkeimmät jäi sitten hoitamatta. Miten tuntuukin aina ettei sunnuntaina oikein meinaa saada mitään aikaiseksi? Kenties se on sunnuntain tarkoituskin.. olla tekemättä juuri mitään.

12/07/2012

..one more..

Jepp, taas asiaa takeista. Mutta ihan oikeasti tarvitsisin ainakin vielä yhden takin talveksi, nimittäin jonkin hieman pitemmän takin. Kaikki takkini ovat sellaisia lyhyemmän mallisia, joten tuollainen pitempi (kunnolla myös pepun peittävä) takki minulta puuttuu kokonaan. En vain osaa päättää, että ostaisinko tuollaisen biker-tyylisen jälleen, vai klassisemman mallisen..?! Ensimmäinen on ehkä enemmän minun tyyliseni, mutta sitten taas tuo klassinen on varmasti käytännöllisempi.

12/06/2012

wish outfit

toppi / KappAhl, laukku / Lindex, korkkarit / Nelly, hame / Seppälä, rannekoru / Gina tricot

Tekisi mieli lähteä juhlimaan, että voisi laittaa jotain kivaa päälle ja pääisisi tanssimaan. Mutta koitan nyt ainakin jouluun asti elää super terveellisesti, joten kaikki herkutkin on kielletty, mukaan lukien nestemäiset nautintoaineet. Täytyy siis vain haaveilla siitä, mitä haluisi pukea päälleen jos lähtisi juhlimaan. Tuossa siis illan toiveasu.

12/03/2012

Kate @ Rag & Bone

Blogiani enemmän lukeneet tietää, että Kate Moss lukeutuu yksiin minun tyyli-ikoneistani. Joten ei kai ihme että ihastuin näihin Rag & Bone syksy 2012 kampanjakuviin, jossa Kate näyttää jälleen upealta. Kuvannut Craig McDean.

12/02/2012

new pants

Tässä yhdet uudet esittelemättä jääneet housut. Jo viime vuonna etsin mustia "farkkuja" tuollaisilla hopeisilla vetoketjuilla, mutta en oikein löytänyt siedettävän hintaisia tai sitten muuten vain sopivia. Nämä löytyi KappAhlista, lasten osastolta. On siinä sentään siis jotain positiivista, että on näin pienen kokoinen, kun löytää vaatteita vielä lastenosastoiltakin :)

12/01/2012

kind of biker jacket

Tuli tuossa kuukausi sitten ostettua yksi toinenkin takki H&M:stä. Takki on muuten villakangasta, mutta hihat tekonahkaa. Tuo oli taas niin minun tyyliseni takki, etten voinut vain jättää sitä ostamatta. Vaikkei sillä juuri nyt ehkä pärjäisikään, mutta kevyemmillä pakkasilla menee oikein hyvin. Tajusin juuri, että nyt viime aikoina on tullut tehtyä enemmän heräteostoksia kuin pitkiin aikoihin..