1/27/2014

Today's shopping

Postailin silloin jokin aika sitten niistä hieman toisenlaisista bikerbootseistä, jotka harkitsin ostavani. Päädyin nyt sitten kuitenkin noihin yläpuolella näkyviin. Nämä ei ole omaan makuuni ihan niin "rokit" kuin ne edelliset, joten sopivat ehkä paremmin tyyliini. Nykyiset bikerit ovatkin jo siinä kunnossa, ettei niitä viitsi enää edes pitää. Mutta näistä tulossa kuvaa sitten in action, kunhan kotiin saapuvat.

1/23/2014

INSPO: Week 4 / 2014

Viikon inspiskuvat olisi tässä. Nyt tuota inspiraatiota tosiaankin taas kaipaisi. Jotenkin tuntuu vaan ettei sellaisia kuvia oikein meinaa löytyä, joista saisi näin kylmiin keleihin sopivaa inspistä. Eli täytyy siis tyytyä haaveilemiseen..  


1/21/2014

Nelly took me shopping

Joulun jälkeen olen monesti selaillut Nellyn ale tuotteita ja harkinnut tilauksen tekemistä. Olin kuitenkin päättänyt etten tilaile nyt mitään ennen muuttoa. Mutta tänään sitten taas jotenkin ajauduin Nellyn aleosastolle ja.. sorruin. Tilaus lähti menemään.

1/19/2014

sweet scarf

Ripaus vaaleanpunaista mustassa asussa. Ostin tuon kuvan kaulaliinan joskus joulun aikoihin, kun kaipasin piristystä synkkiin ilmoihin ja tylsiin asuihin. Toimii minun mielestäni tosi hyvin varsinkin juuri tuollaisten muuten kokomustien asujen kanssa.

1/18/2014

HunkyDory SS14

HunkyDory ei petä tänääkään vuonna, nimittäin tuo kyseisen merkin kevät/kesä mallisto näyttää upealta. Jälleen kerran minun suosikki materiaaleja näyttää löytyvän; nahkaa ja sifonkia. HonkyDory on ruotsalainen tuotemerkki ja siitä tulikin mieleeni, että pitäisi suunnitella reissua Ruotsiinkin tuossa kevään aikana viimeistään. Saa nähdä kenet saan suostuteltua mukaan..

1/16/2014

Today's

Poolokaulukselliset paidat on nyt pakkasilla niitä, jotka tuntuu sattuvan ensimmäisenä käteen kaapista aamulla. Tästä päästäänkin taas lempi aiheeseeni - shoppailuun. Nimittäin juurikin noita poolokauluksellisia neuleita täytyisi ostaa nyt lisää.  Lupasin tänään itselleni, että kunhan parin viikon päästä koittavasta muutosta on selvitty, niin annan itselleni ansaitun shoppailupäivän. 

1/14/2014

Baby it's cold outside

Jäätävä keli! Meinasi aamulla usko loppua, kun koitti harjoittaa taas kerrospukeumista parhaansa mukaan. Ei sillä että tuo kylmä olisi mitenkään erityisesti yllättänyt, se vain tuntuu niin järkyttävän kylmältä ettei mikään vaate määrä tunnu olevan tarpeeksi pitämään lämpimänä. Mutta.. tämän päivän inspiksenä toimii rennot perus kaulutpaidat, palmikkoneuleet sekä villit ja vapaat hiukset.

1/12/2014

Shoe craving..

Jälleen kerran yhden lempikauppani mallistosta löytyy kengät, jotka haluan-tarvitsen-täytyy saada. Nuo olisi juuri oikea lisä minun kengä valikoimaani, joka muuten on tällä hetkellä kovinkin suppea ja yksinkertainen. Harmillista vain että, kyseisestkin kengät ovat mielestäni turhan hintavat. En aina oikein ymmärrä miksi Zaran kengät ovat niin kalliita, vaikka monet eivät ole edes kokonaan nahkaa. Kenties merkki maksaa tässäkin tapauksessa?

1/11/2014

Today's

Tämän päivän asussa näkyy nyt uusi villakangastakkikin päällä. Alkuun tuohon harmaaseen väriin oli totuttelemista, mutta olen alkanut pitämään takista joka kerta vain enemmän. Kuvan otto hetkellä maa näytti vielä tuollaiselta syksyiseltä, mutta nyt se on jo valkoinen. Täytyy myöntää, että vaikka ilman lunta onkin aika pimeää aina, niin silti olisin mielelläni nauttinut tämän talven kokonaan ilman sitä. Nyt jatkan vielä hetken rakkaan siskoni seurasta nauttimista, sitten kotiin miehen kanssa leffailemaan.

1/10/2014

Just Female

Just Female vaatemerkki on tyyliltään yksinkertainen ja selkeä. Jopa värit ovat suht simppeleitä ja kuosejakaan ei juurikaan löydy kovin erikoisia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Just Female-merkin tuotteet ovatkin juuri minun mieleeni. Onko kyseinen merkki tuttu muille?

1/07/2014

Wish outfit

takki / Tiger of Sweden, laukku / Alexander Wang, nilkkurit ja housut / Saint Laurent

Päivän toiveasu. Minulla tuntuu taas olevan kriisi vaatteideni kanssa, sieltä ei vaan taas tunnu löytyvän mitään kivaa päälle laitettavaa. Nuo Saint Laurentin housut on upeat, ne voisi auttaa tässä vaatekriisissä. Täytyisi käydä tuo vaatekaappi läpi ennen muuttoa, että tietää taas mitkä heittää kirpparikasaan.

1/06/2014

Got my nails done

Onnistuin tuossa pari viikkoa sitten telomaan yhden sormenkynteni niin, että sen piti antaa parantua ennen kuin voisin mennä taas kynsihuoltoon. Kynnet oli siis päässyt aika järkyttävään kuntoon jo. Tuossa nyt kuitenkin huolletut kynnet, aaaaika ihanat! Nudevaaleanpunaiset kynnet ja hopean väristä foliota keskelle koristeeksi. Tarkoitus oli vaihtaa kynsien muoto taas teräväksi, mutta unohdin mainita sen rakkaalle kynsihuoltajalleni tarpeeksi ajoissa ;P Ihanat ne on näinkin.

1/03/2014

INSPO: Week 1 / 2014

Vuoden 2014 ensimmäinen inspiration-postaus. Mustan ja valkoisen lisäksi tällä kertaa myös hieman beigeä. Tuollainen beige villakangas takki on ollut ostoslistalla tässä jo jonkin aikaa, mutta mistään ei tunnu löytyvän sopivan kokoista. Viimeisen kuvan takki on ihana, villakangastakki nahkaisilla yksityiskohdilla (muillakin kuin hihoilla) näyttää kivalta.