5/08/2009

DIY - jeans

Sorry lovers, mä oon laiminlyöny tätä touhua ja teitä. Pari päivää on taas menny ohi niin nopeesti, ettei perässä pysy. Duuni imee mehut ja loppupäivän onkin sitten aika zompi olo.

Eilen illalla oli jopa kivaa ohjelmaakin, vaihteeksi. Menin Vero Modan VIP-iltaan, jonne sain kutsun. Frendi lähti mukaan, en yksin välttämättä olis jaksanut. Kivaahan siellä oli, mutta arvatkaan kuka unohti kameran himaan?? Ettei varmasti voinu ikuistaa sitäkin touhua, no minä tietty! Saa nähdä jos saan yhdeltä tutulta hieman kuvia kyseisestä tapahtumasta, riippuu hieman siitäkin millaisia ne on jne. Kerron sitten tuosta lisää kuvien kera.

Äsken tulin just solariumista, kävin vähän rentoutumassa rankan duunipäivän jälkeen. Vielä yks päivä duunia ja sitten on 3 päivää vapaata, can't wait. Vielä vähemmän jaksan odottaa sitä, kun yksin rakkaimmista frendeistäni tulee luokseni visiitille sunnuntaina. Meillä on sitten koko maanantaipäivä aikaa touhuta mitä lystää.

Mutta nyt asiaan.. Pohdin joskus aiemmin että valkaisenko hieman kloritella sitä tummansinistä minifarkkuliiviä.. no, päätin sen tehdä, koska en oikein diggaillut liivistä sellaisenaan. Nyt se näyttää tältä and I liked!

Se sai vähän koristusta, niittejä tuohon taskun suuhun. Onko tämä teidänkin mielestä nyt parempi?

Tämän toisen prokkiksen aloitinkin sitten jos kauan sitten.. ainakin kaksi kuukautta sitten..

Mutta milloinkohan saan sen valmiiksi. Näitä on valkaistu kloritella jo kaksi kertaa, mutta vieläkään en ole tyytyväinen. Jospa se kolmas kerta toden sanoo tässäkin prokkiksessa. Haluaisin noista nimittäin suunnilleen tällaiset..
Saa nähdä kerkeänkö viikonlopun aikana jatkamaan tuota prokkista. Muttamutta, nyt täytyy mennä vähän siivoilemaan..

Later.

2 kommenttia:

Mipa kirjoitti...

Toi liivi on tosi kiva :)

Milka kirjoitti...

Mipa: Kiittis, tosi kiva kuulla että ne miellyttää muittenkin silmää :)