3/28/2010

Sain ajat sitten L'Oréalilta testattavaksi Franck Provost Expert Color- shampoon ja hoitoaineen. Nyt olen testannut niitä sen verran pitkään, että voin sanoa muutaman sanasen kyseisistä tuotteista.
Nämä Expert Color tuotteet ovat siis tarkoitettu värjätyille hiuksille, niin kuin nimestäkin voi jo päätellä. Expert Color shampoo sisältää Acai-marjauutetta, joka on tehokas antioksidantti. Se suojaa hiusta ja kirkastaa väriä. Myös hoitoaine sisältää acai-marjauutetta, hoitoaineen tarkoitus on ravita ja suojata hiusta, sekä helpottaa hiusten selvittämistä.
Itse kaipaan hoitoaineelta juuri sitä, että se auttaa selvittämään hiukset pesun jälkeen. Vaikka minulla onkin suht ohuet hiukset, niin se osaavat olla tosi hankalat pesun jälkeen. Expert Color kyllä auttoi tässä asiassa, sain siis hiukseni helpommin harjattua.

Isona plussana ehdottomasti molemmissa tuotteissa ihana tuoksu. Pullot ovat myös todella riittoisia, vaikka pesenkin joka päivä hiukseni.

Täytyy myöntää että molemmista tuotteista on siis vain positiivista sanottavaa. Taidan ostaa nämä tuotteet seuraavan kerran kun on aika ostaa shampoota ja hoitoainetta. Kiitos vielä kerran L'Oréalille tästä.

Ei kommentteja: