9/22/2010

obsessed

Kai tätä voisi jo joksikin pakkomielteeksi kutsua, nimittäin kauluspaita villitystäni, ja vieläpä nimenomaan silkkipaitapuseroihin kohdistuvaa sellaista.
Viininpunainen silkkipaita olisi tietysti nyt syksyksi ihana, vaikka en yleensä kauheasti punaisesta väristä pidäkään. Mutta nuo kaksi Topshopin (kamelin värinen ja ruskea) paitaa nyt on varmaan ihan pakko saada / tilata. Ainakin jos en pian löydä jostain muualta hieman edullisempia vastaavia paitoja. Olen jo kolunnut kirpparit ja ebay:n tuollaisten löytämisen toivossa, mutta tuloksetta ja nyt alan olla aika malttamaton.

Tuo Hannelin paita (kuvassa) on juuri ihanan värinen, ja se on Zarasta. Mutta, tietenkään sitä ei taida enää siellä olla, ainakaan minun havaintojeni mukaan. Jos joku kuitenkin tietää että noita olisi vielä jossakin Zarassa saatavilla, niin infotkaan ihmeessä minuakin. Later babes.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse ostin Hannelin paidan värisen pitkän kauluspaidan gina tricotista. Laskeutuvaa polyesteriä, 19.95 euroa.

Milka kirjoitti...

Anonyymi: heeei, millon ja mistä kaupungista ostit sen? :) harmi kun kaikissa g.tricot myymälöissä ei oo ihan samat kamat, tarkotan siis et esim. hesassa on enempi valikoimaa kun pienemmissä kaupungeissa.

satu kirjoitti...

koitin juuri kommentoida mutta ei tainnut tulla perille :D

eli kiitos vielä liivistä, vyöstä ja täydellisestä lampusta - en osannut kuvitellakaan että se noin hyvin kävisi meille! ^^
olisitko siitä halunnut jotain korvausta..?

ai niin ja jos jotain palauttelet Ginaan niin paketti pitäis kai viedä siwaan, koska sieltä sen hain (ja jos on pakko olla sama siwa kuin hakupaikka niin lähemäki, apua.. :D) ainakin viimeksi kun hain elloksen paketin niin myyjä sanoi että pitäs palautukset tuoda sinne kans :o

Anonyymi kirjoitti...

Ostin sen Jyväskylästä. Tuotenimi näyttää olevan Sasha shirt. Niitä olis siis armeijanvihreenä, mustana ja tuona toffeenvärisenä. Ihan lemppari! Onnea etsintöihin!

Milka kirjoitti...

Anonyymi: kiitti tiedosta :) millonkohan sen ostit.. meinaan et onkohan niitä enää missään?