10/25/2010

hair inspiration

Vieläkin se hiusten lyhyeksi leikkaaminen hieman houkuttaisi.. mutta pitäisiköhän se ajatus jättää vain hautumaan ensi kevääseen/kesään asti. Tuossa yläpuolella hieman inspistä sellaisista lyhyistä hiuksista, jollaisia olin ajatellut. Ihan super söpöt nuo Jessica Simpsonin hiukset. Mitäs tykkäilette?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, olin aiemmin sitä mieltä ettei kannata leikata lyhyeks mutta kun katoin tota sun edellisen postauksen päivän asu kuvaa niin eihän nuo sun hiukset ole edes kaukana noista kuvista mitä linkitit.
Sun hiukset näyttää vain niin ohuilta ettei tiedä sitten miten tuommonen malli sulle käy, että tuleeko korvat läpi hiuksista :D
Mutta jos noin paljon himottaa niin kokeile ihmeessä! Kesään mennessähän nuo varmasti on jo saman mittaset ku aiemminkin :)

Sara

Milka kirjoitti...

Sara: Niin totta.. ehkä nyt en kuitenkaan ihan vielä leikkaa, tai eihän sitä tiedä mitä joku päivä saa päähänsä. Korvat läpi hiuksista.. hauskasti sanottu :) joskus ne tulee kyllä pitkissä hiuksissakin, vaikkei yhtään hörökorvat olekaan. Luulisin että vähemmän ne lyhyissä hiuksissa tulisi, kun ne hiukset olisi ilmavammat.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kyllä, leikkaa jo! Ehdottomasti.

Milka kirjoitti...

Anonyymi: heh :) katsotaan nyt.

Anonyymi kirjoitti...

sulle kävis tosi hyvin lyhyt tukka!kannattaa leikata :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: thanks :) eihän sitä tiedä millon innostun/rohkaistun leikkaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eiku leikkaa , leikkaa! Sopis sulle musta tosi hyvin, paremmin ku tuo nykyinen! :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: kiitti kommentista :) saa nyt nähdä mitä teen vai teenkö mitään vielä.