11/27/2010

new in wardrobe

Eilen kovasti lupailin niitä kuvia torstaisista ostoksista. Kovan työn takana olikin saada ne kuvattua.. olen nimittäin tainnut kylmettää itseni ja mikään ei kuulosta paremmalta kuin peiton alla makoilu. Oli siis aika iso homma saada itsensä ylös sohvalta peiton alta ja ottaa se kuva. Tässä ne nyt kuitenkin ovat, ne ostokset siis.
Ei siis mitään suurta ja ihmeellistä. Jonkin aikaa olin jo kerennyt etsiä kivoja "vaaleita" mustia farkkuja ja nyt vihdoin ne löysin, Lindexin lastenosastolta. Mustavalkoinen neule on Gina Tricotista, alennuksessa puoleen hintaan. Nämäkin tulee sitten paremmin esille asuissa. Housut olikin jo tänään jalassa, mutta en saanut niistä otettua kuvaa, huomenna uusi yritys. Ja nyt takaisin peiton alle lämpimään.. Later.

5 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Tosi kivan näkönen neule, miten oon missannu tollasen neuleen kokonaan Ginassa :/

Milka kirjoitti...

Noora: Mäkin bongasin ton alunperin nettikaupasta, jätin sitten tilaamatta kun ajattelin että ehkä 25euroa olisi liikaa tuota, kun se kuitenkin menee muutaman käyttökerran jälkeen pahaksi. Nyt kun huomasin sen -50% alessa myymälässä, niin en kai enää voinut vastustaa :)

Ronja kirjoitti...

Ihana neule ! xx

Milka kirjoitti...

Simoelles: Kiitti :)

Noora kirjoitti...

Kiitos Lizzie kommentista, jonka jätit blogiini! Mutta arvaappas mitä, ihastuin tosiaan tuohon neuleeseen niin paljon, ja sattumalta Ginoja läpi käydessäni löysin kuin löysinkin samanlaisen itselleni aleista! :) Mutta kiitos kuitenkin!