12/26/2010

back in business

Nyt on joulut juhlittu, palattu joulumökiltä kotiin ja huomenna olisi sitten paluu normaaliarkeen. Joulu meni ihanasti, oli ihan parhautta olla joulu rakkaiden ihmisten kanssa. Now, back in business.

En olekaan esitellyt kenkäkaappini uusia tulokkaita, Dinskon perusnilkkureita. Pikkuveli tyttöystävänsä kanssa avitti pulassa, ja toivat kyseiset kengät minulle turusta, kun en itse niitä olisi saanut ostettua. Kiitos ihanat <3
Tänään en jaksa touhuta kovin ihmeitä, mutta ajattelin ainakin parin nettikaupan alet katsastaa. Varsinaisille aleostoksillekin olisi tarkoitus lähteä tässä parin viikon sisällä, toivottavasti se suunnitelma toteutuu. Later lovers.

7 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Voi argh ja ärsytys kun en itse pääse alennusmyynteihin! Täytyy säästää kaikki rahat tulevaan reissuun. Elämä on niiin epäreilua ihmiselle jonka rakas harrastus on shoppailu! :D

Hyvää Tapaninpäivän iltaa!

Milka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Milka kirjoitti...

Ansku: Uskon että ärsyttää. Ärsyttää nimittäin varmasti muakin jos ei sitten päästäkään lähtemään sinne aleostoksille. Hauskaa Tapaninpäivän iltaa sullekin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienot nuo uudet nilkkurit!:)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti :) mun mielestä ne näyttää vielä kivemmalta livenä.

Ninnis kirjoitti...

Näyttää kivoilta arkinilkkureita, tulee varmaankin käytettyä! Löytyikö mitään kivaa nettialeista?

<3Ninnis

Milka kirjoitti...

Ninnis: Noita perusnilkkureita olen etsinyt jo pitkään, koska tiesin että niille on tosi paljon käyttöä ja on jo nyt ollutkin. Ei ainakaan vielä löytynyt mitään tilattavaa nettialeista, mutta jatkan selaamista ;)