4/12/2011

my pink thing

Tässä varmaan koko viikonlopun lempparein ostos, Zaran pinkki silkkitoppi. Tämän peräänhän kyselin jo aiemmin ja nyt vihdoin pääsin sen itsellenikin hakemaan. Siellä se viimeinen s-koko kiltisti odotteli minua. Kesällä tämä näyttää varmasti vielä paljon paremmalta, kun on ruskettunut iho, vaikkei se mielestäni nytkään hullummalta näytä. Miltäs se teidän mielestä näyttää?

7 kommenttia:

Sarahhh kirjoitti...

Aivan ihana. Sulla on aina niin kivoja vaatteita! Miten sä onnistut aina ostaan sellasia vaatteita jotka sopii sulle täydellisesti???

Lizzie kirjoitti...

Sarahhh: Oijj kiitos :) Tosi ihana kuulla. En mä nyt tiedä sopiiko ne mulle täydellisesti, mutta koitan aina saada ne vaatteet joihin ihastun heti :) ja ne varmaan on yleensä just ne jotka sopii mulle kans ihan hyvin. Hyvänä esimerkkinä just toi zaran toppi.

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi kangas topissa sekä väri myöskin! ja sopii sulle tosi hyvin vaikka ei ole vielä rusketusta!oij vitsi olen kade(+tosi onnellinen teidän puolesta) teille kun pääsette kohta turkkiin 2viikoksi :P!kiva käydä ennen suomen kesää ottamassa pohjarusketukset.-MH-

Minna kirjoitti...

Awww, aivan ihana pinkki ilmestys! :) Tulin tänne Annan blogin kautta, tosi kivanoloinen tämä sun blogi ja mitä nyt kurkkasin noita sun vaatteita, niin aikas hyvä maku sulla. :)

Sait tästä uuden lukijan! Tervetuloa kurkkimaan myös mun blogin puolelle ja uudet lukijat on myös aina tervetulleita! ;)

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: tykkään itekin tosta topista tosi paljon, onneks kerkesin vielä saamaan tuon omani. ihana tosiaan lähtee etelään.. en malta odottaa!! päätin siis sittekin pitää jo 2vkoa kesälomaa sillon toukokuussa, et päästään lähtemään :)

Minna: Kiitos kiitos, kivaa kuulla :) ja tervetuloa uudelleen!

Merja kirjoitti...

Ihanan näköinen sun päällä, sopii tosi hyvin:) Kirkas pinkki on kyllä kiva väri!

Lizzie kirjoitti...

Merja: Kiitos :)