1/23/2013

long hair

Kävin tosiaan viime perjantaina laitattamassa elämäni ensimmäiset pidennykset. Kyseessä on ompelupidennykset ja Anna Parturi-Kampaamo Clips:stä laittoi ne minulle. Anna kirjaimellisesti pelasti minut hiuskriisiltä, olin nimittäin tilannut klipsipidennykset, jotka eivät sitten kerenneetkään perille ajoissa. Vaikka olikin vain pari päivää aikaa, niin saatiin tilattua minulle pidennykset ja laitettua ne vielä päähänkin. Joten nyt myös toivomani kampaus oli mahdollista toteuttaa lauantaina.
Ompelupidennykset on hyvä vaihtoehto, jos ei halua että hiukset kärsii mistään teipeistä tai muista aineista. Hiuksiin siis tehdään vain tiukat ranskanletit, joihin hiusnauha sitten "harsitaan" kiinni. Ompelupidennyksissä on myös se hyvä puoli, että niistä voi itse tehdä myöhemmin klipsipidennykset. Leikkaa vain hiusnauhan sopiviin pätkiin ja ompelee klipsit kiinni niihin. 

Voin kyllä suositella kyseistä menetelmää, vaikkakin päänahka oli erimieltä pidennysten laitto iltana (minulla on suht herkkä päänahka). Mutta se oli vain sen illan, ihanaa olla taas pitkähiuksinen :) Kiitos Anna!

4 kommenttia:

Niina / niinapaju.com kirjoitti...

Hei onko kukaan sanonut sulle, että sussa on hyvin paljon samaa näköä tän kiinteistökuningatar Kaisan kanssa? Olet nimittäin tosi kaunis ja tän kaksoisolento-jutun vuoks luulenkin tunnistaneeni sut yhdestä ihan hiljattain olleesta kilpailusta. Oonkohan mahdollisest tunnistanut oikein? :)

ANNI kirjoitti...

Heippa! Mulla on ollut clipsi pidennyksiä, mietin että seuraavaksi kokeilisin jotain muuta. Onko siis niin että nuo letit on päässä koko ajan kun on ommellut pidennykset? Vaikuttaako hiusten pesuun tms kampausten tekemiseen ommellut pidennykset? :)

Milka kirjoitti...

Niina: Ei ole koskaan sanottu :) onneksi ;D En nimittäin itse näe meissä oikeastaan muuta samaa kuin vaalean hiusten värin. Ja en siis ole ollut missään kaksoisolento-jutussa :)

Milka kirjoitti...

ANNI: Moikka moi :) Kyllä letit on päässä niin kauan kuin ne vain pysyy hyvänä, jos ei siis itse haluan niitä otattaa pois aiemmin :) Eikä nuo vaikuta hiusten pesuun tai muuhunkaan, niinkuin ei ymmärtääkseni pahemmin muissakaan pidennyksissä.