3/18/2014

Love simple things..

Valittelin vasta sitä kun Gina Tricotin ohut olkaimiset topit oli loppunut enkä kerennyt hankkia omaani. Löysin kuitenkin tuon kuvan topin alesta Gina Tricotista kuukausi sitten. Vaikka toppi on hieman isohko, niin päätin ostaa sen silti. Tämä on eri toppi, kivempaa materiaaliakin, kuin se josta aiemmin olen postaillut. Simppelit, ohut olkaimiset topit ♥ Nyt vain odotellaan kesää, että tuotakin pääsee käyttämään tuollaisenaan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana toppi!!! <3 Kerroit käyneesi laittamassa uudet tissi (kuulostipa omituiselta) :) Olen itse menossa maanantaina leikkaukseen ja olen miettinyt haluanko implantit rintalihaksen päälle vai puoliksi lihaksen alle. Miten sinulle tehtiin, koska omasi ovat juuri sellaiset, kuin itsekkin olin ajatellut? T:Niina

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti :)

Minulle laitettiin implantit rintalihaksen päälle, vaikkakin kirurgi suositteli laitettavaksi alle tai edes puoliksi alle. Päädyin tuohon ratkaisuun vain siksi, että en halua ottaa riskiä että kovempaa treenatessa implantti liikkuisi sivulle tms. Ja kovempaa treenatessa tarkoitan siis lähinnä juurikin esimerkiksi joitakin kisoja varten kun täytyy enemmän tosissaan treenata jne. Muussa tapauksessa olisin siis itsekin päätynyt siihen vaihtoehtoon, että laitetaan alle.

Eli suosittelen kyllä ottamaan alle, välttyy kapseloitumiselta ja muilta ikäviltä jutuilta. Ei niissä siis näöllisesti ole juurikaan eroa. Mutta sillä päädyttiin koon puolesta pienimpään vaihtoehtoon kolmesta, koska laitettiin lihaksen päälle.

Yhdelle ystävälleni laitettiin juuri puoliksi alle ja hän on myös ollut tosi tyytyväinen.

Tsemppiä leikkaukseen ;)
Mihin klinikalle muuten menet?

Anonyymi kirjoitti...

Itsekkin käyn salilla ja paranemisen jälkeen ajattelin taas jatkaa. Pitääkin miettiä mikä olisi minulle se sopiva kohta. Olin ajatellut tuota puoliksi alle vaihtoehtoa, mutta kyselen vielä lääkärin mielipidettä. :)

Olen menossa Plastic Surgery Centeriin.
Ja kiitoksia tsempeistä :)

T:Niina

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Niin ja siis unohdin mainita, että ystäväni jolle laitettiin puoliksi lihaksen alle, treenaa myös paljon. On itse asiassa menossa vuoden päästä fitness-kisoihin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia pienestä "tietopaketista" nyt olen taas vähän rennommin mielin menossa leikkaukseen. :)

T:Niina

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Ei mitään, kiva jos voi jotenkin olla "avuksi" :) Täytyy sanoa, vaikka kauheasti tuo jännitti ja toipuminen vei aikaa, mutta kaikki oli sen arvoista :)