12/08/2014

Michael Kors watch

Tilasin itselleni syntymäpäivälahjan, jonka saapui parissa päivässä kotiin. Heitin juuri roskiin vanhan hopea värisen rannekelloni, siitä kun katkesi ranneke ja olihan kyseinen kello muutenkin jo aikansa elänyt. Nyt päätin vähän panostaa laadukkaampaan kelloon, ja tilasin Keskisen Kellosta Michael Korsin rannekellon. Mietin kahden kellon välillä ja päädyin sirompaan vaihtoehtoon, MK5076.
Tilasin tosiaan kellon Keskisen Kellosta, sieltä kun saa tilattua ilman postikulujakin. Ja tilaukset saapuu suorastaan super nopeasti parissa päivässä postiin.  Keskisen kellon valikoima on todella laaja, löytyy varmasti kelloja jokaisen makuun. Valikoimassa on siis paljon muutakin kuin vain kelloja. Kannattaa tsekata; Keskisen kello.
Nyt nimittäin Keskisen Kello tarjoaa lukijoilleni vielä 10% alennuksen normaali hintaisista kelloista. Alennuskoodi: MIL10XMAS
Koodi on voimassa kolme päivää, eli 8-10.12.2014. Eli nyt kannattaa käyttää alennus hyödyksi ja tilata, kun paketitkin kerkeää vielä hyvin perille ennen joulua.

2 kommenttia:

Lilja kirjoitti...

Ihana kello! Olen itse myös miettinyt Korsin kellon ostamista. :)

Jenna kirjoitti...

Ihana kello - kelpais mullekin :)