2/11/2015

Natural change

Kävin tosiaan viime lauantaina kampaajalla vähän päivittämässä hiuksiani. Lähdin siis hakemaan vähän sävyä hiuksiin raitojen muodossa, lähinnä halusin taas luonnollisuutta ja eloa omaan väriin. Daamit & Herrat -kampaamossa Virpin kanssa sitten hieman yhdessä miettiin mitä väriä uskaltaa laittaa ettei raidat hyppää silmille oman vaalean värini seasta. Laitettiin päälle hieman vaaleaa raitaa ja muualle sitten paljon ohuita vaaleahkon ruskeita raitoja.
Ennen ja jälkeen kuvasta näkee eron, että hiuksiin tuli luonnollisuutta ja tasaisuutta raitojen ansiosta. Muutos ei ole suuri, mutta nyt ei haettukaan mitään radikaalia muutosta. Vähän myös napsaistiin huonoja latvoja pois ja nyt hiukset tuntuu taas heti ikäänkuin parempi kuntoiseltakin. 

Daamit & Herrat kampaamossa tehdään myös mm. Zental-hampaiden valkaisuja sekä Yumi Lashes-ripsien kestotaivutuksia. Jos ei minulla olisi jo ripsienpidennykset, niin olisin halunnut ehdottomasti testata tuon ripsientaivutuksen, kuulostaa tosi lupaavalta. 

Vaikka ero onkin suht pieni lähtötilanteeseen nähden, niin itse kyllä huomaan sen eron ja pidän "uusista" kutreistani. Näyttää ja tuntuukin paremmalta!

Täältä voit käydä tsekkaamassa mitä kaikkea Daamit ja Herrat-kampaamo tarjoaa ja varata aikaa. Nyt muuten opiskelijatyönä hiuspalveluista -20%.

2 kommenttia:

Elisabete kirjoitti...

Oi kuinka kaunis lopputulos! :)

Milka kirjoitti...

Elisabete: Kiitos :) Kiva kuulla että muutkin tykkää!