6/02/2015

Sporty wanties (+arvonta)

Päivän treenit taas takana, ja vaikka onkin sellainen flunssaa enteilevä väsymys päällä, niin sai sitä ihan hyvän treenin kuitenkin vedettyä. Nyt muuton jälkee luonnollisestikin salikin vaihtui, nykyään treenaan Locomotion-salilla. Kokeilin toistakin kuntosalia ensin, mutta tykästyin tähän. Todella viihtyisä paikka, kattava laite valikoima ja tosi mukava henkilökuntakin. Suosittelen tsekkaamaan ;) 

Tänään ennen kuntosalille menoa kerkesin vähän haaveilla uusista treenivaatteista. Tässä tämän hetken himotuslista.
Tiistain kunniaksi minulla olisi teille pikku arvonta! Riihimäellä järjestetään lauantaina 6.6.2015 Riennä Radalle-urheilutapahtuma. Tapahtumassa on ryhmäliikuntaa, tanssitunti, luentoja, ilmainen kehon rasvaprosentin mittaus, jalkaterapeuttiopiskelijoiden neuvontapiste, erilaisia tarjouksia ja paljon muuta.

Nyt arvon siis kaksi vapaalippua kyseiseen tapahtumaan. Jokainen tapahtumaan osallistuja saa myös tapahtumakassin joka sisältää mm. Hyvä Terveys-lehden sekä etusetelin Riihimäen, Hämeenlinnan tai Seinäjoen Sportiaan. Arvonta päättyy torstaina 4.6.2015 klo 20:00.
Voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin, muista jättää siihen myös nimesi sekä sähköpostiosoitteesi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi sulla! :)
T.Nea Pirskanen
nea.pirskanen@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa! marianna1@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa! :)
leevilotta(at)luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan =)
llena@luukku.com