10/10/2015

Weekend in NFE

Tällä viikolla lauantai ja sunnuntai menee vähän erilaisen muodin parissa. Vierailen bloggaajana Nordic Fitness Expoilla Lahdessa. Luvassa siis fitnesstä, yhtä tämän hetken kuumimmista muoti-buumeista. Vähän erilainen viikonloppu muotibloggajalle. 
Itseäni nyt on jo pitkään kiinnostanut urheilu ja fitness, joten oli kiva tilaisuus päästä itse messuille tsekkailemaan meininkiä. 
Fitness on muoti-ilmiö siinä missä muutkin. Kyllä, joillekin sen on ihan elämäntapakin jne, mutta jostain tämäkin kaikki on saanut inspiraationsa. Kyseinen muoti-ilmiöhän lisääntyy kokoajan ja herättää ihmisissä paljon erilaisia tunteita, niin negatiivisia kuin positiivisiakin. Minulle on ihan sama kuka harrastaa fitnesstä ja missä määrin. En minäkään kysy keneltäkään mielipidettä oman harrastukseni suhteen ja välitä siitä, että joskus herätän esimerkiksi vaatevalinnoillani hämmennystä. Jokainen tekee sitä mistä nauttii.
Tänään katsellaan messuja yleisesti, paljon on nimittäin tarjolla erilaisia urheiluun liittyviä tuotteita, eli katseltavaa riittää. Illasta käyn tsekkaamassa ihan alan ammattilaisia, FAST Nordic Pro Championships - kilpailua. Huomenna sitten istutaan lehdistörivissä FAST Fitness SM -kisoissa, jossa myös isosiskoni kilpailee. Huomenna siis jännätään :)

Ei kommentteja: