1/16/2016

2016 - I'm ready

Uusi vuosi, en lupaile mitään mutta tavoitteita minulla on. Päätin jo heti että tämä vuosi on edeltäjäänsä parempi. Ja kukapa siihen paremmin voisi vaikuttaa, kuin minä itse. Aion tehdä parhaani! 

Jo töiden osalta pieniä muutoksia on tulossa, onneksi parempaan päin. Mutta tavoitteena olisi vielä jossakin vaiheessa siirtyä ihan muihin hommiin kuin mitä nykyisin teen. Sen voisi kai tavallaan asettaa myös yhdeksi tavoitteeksi tälle vuodelle, mieluisampi työ. Mutta siihen vaaditaan paljon päättäväisyyttä ja kärsivällisyyttä.

Viime vuosi oli osittain aika raskas ja vaikea, mutta siitä selvittiin. Nyt ollaan taas vahvempia ja viisaampia. Opittu on niin itsestä kuin muistakin. Näistä oppineena koitan olla tekemättä ainakaan samoja virheitä uudelleen. Kaikkia kokemuksia rikkaampana on taas myös oppinut entistä enemmän arvostamaan tärkeitä asioita. Minulle tärkeintä on perhe, jota ilman tässä tuskin oltaisiin.
Minä olen luonteeltani kai liiankin sopeutuva ihminen, mukaudun vaikka ei enää hyvältä tuntuisikaan. Tästä olen koittanut nyt myös oppia, että täytyy alkaa enemmän ajattelemaan itseään ja omaa hyvinvointia. Pyrkiä tekemään asioita ja valintoja, jotka ovat itselleni parhaaksi ja tekevät minusta onnellisen. Välillä täytyisi osata olla itsekkäämpi, terveellä tavalla. 

Nyt on ihanaa, kun on oikeasti ollut aikaa miettiä mitä itse haluaa omalta elämältä ja tutkiskellä itseään. Tajuta se, kuka minä olen ja mitä haluan olla. Tosin tulevaisuus on siinä mielessä vielä auki, että tähän ikäänkään mennessä en ihan täysin tiedä mitä haluan esimerkiksi työkseni tehdä. Mutta uskon että sekin vielä aukeaa ajan kanssa. Kaikki on vielä mahdollista!

Nyt vain kohti uusia tuulia, mieli avoimena. Tervetuloa vuosi 2016, olen valmis kaikkeen mitä ikinä tuotkin mukanasi ♥

2 kommenttia:

annieveliina kirjoitti...

Onpa ihana tuo kuva :) Valo vielä kruunaa kaiken!

Milka kirjoitti...

annieveliina: Kiitos :) Lauantait (viikonloput ylipäätään) on niitä harvoja päiviä kun kerkeää oikeasti hyödyntää tuon valon, mutta onneksi edes silloin :)