6/27/2016

Stay still for a moment

Pieni blogitauko tähän väliin, vaikkakaan en sellaista ollut suunnitellut. Viime viikolla oli niin paljon ohjelmaa, että viikko meni ohi hujauksessa. Juhannus on juhlittu ja tänään hypättiin takaisin arkeen. Tai no, ainakin yritin.. kuumeen vuoksi en nimittäin kyennyt töihin. Vaikka vähän harmittaakin olla kipeänä, niin on kuitenkin kiva olla kotona ja kuunnella sateen ropinaa ikkunaan. Tänään nautin hieman jopa tuosta sateesta ja siitä tunteesta, että ei ole kiire mihinkään. Kai se on hyvä että minulle tulee välillä näitä pakotettuja pysähtymishetkiä.

Suunnittelin että nyt kipeänä ollessani voisin tehdä kotona juttuja joita en muuten ole kerennyt tekemään tai vain yksinkertaisesti saanut muuten aikaan. Mutta tajusin juuri että kello on jo kaksi ja en ole saanut aikaan muuta kuin kirjoitettua blogiin. Toisaalta, miksi pitäisikään. Tänään ajattelin olla tyytyväinen siihen että ei ihan oikeasti tarvitse tehdä yhtään mitään ja myös nauttia siitä. Kivaa alkanutta viikkoa ihanat ♥ 

1 kommentti:

Jelena Dimić kirjoitti...

Yeah, I sometimes have those days when I achieve less than I planned and I usually feel bad about it. I can be such a procrastinator. :( I admit. However, I always do my best to snap out of it and do what I originally planned. ;)
Would you like to follow each other? I'm following you from now. :D

http://couturecase.blogspot.com