9/18/2016

Littlebig fears

Kaikilla on omia erilaisia pelkojaan, pieniä ja vähän isompia. Yksi minun pienistäsuurista peloista on hammaslääkäri. Vaikka minulla ei ole koskaan ollut hampaiden kanssa edes erityisesti mitään ongelmia, pelkään sitä silti. Välttelen siis yleensä hammaslääkärissä käyntiä viimeiseen asti, mikä on tietysti ihan idioottimaista.

Ja koska pelkään jo pelkkää hammaslääkäriä, niin hampaiden poistohan on tietysti ollut minulle ihan painajaismainen ajatus. No nyt se oli kuitenkin viime perjantaina minullakin edessä. Viikkoja, tai lähes kuukausia, kerkesin ajatella jo vaikka mitä ja pää oli täynnä kaikenlaisia kauhukuvia viisaudenhampaiden poistosta. Kun perjantai koitti ja istuin hammaslääkärin penkkiin, olin kauhusta kankea. No mutta, tästä voisi selittää vaikka kuinka hyvät tarinat. Pääpointtina se, että selvisin siitä hengissä :) Kaikki oli ohi 15 minuutissa ja näin jälkeen päin se kaikki pelko tuntuu jopa hieman naurettavalta. Nyt on kuitenkin sekin pelko selätetty.
Suurin murheeni tänä viikonloppuna onkin sitten ollut se, etten saisi ihan kauheasti tehdä mitään fyysistä, enkä syödä "normaalia "ruokaa. Eli lepääminen on tullut hyvin tutuksi ja netflix on ollut suurkulutuksessa. Sillä linjalla jatketaan vielä tämänkin ilta. Ensi viikolla palataan taas pikkuhiljaa normaaliin, treenien, ruokien ja bloginkin osalta.

2 kommenttia:

Antel Muça kirjoitti...

Lovely outfit and amazing pics=)
KISSES from Italy
http://blamod.com

Milka kirjoitti...

Antel Muca: Thanks :)