2/23/2017

More volume

Taannoin esittelin Moroccanoilin shampoon ja hoitoaineen jotka olin saanut testiin. Paketissahan tuli tosiaan muutama muukin tuote. Muotoilutuotteita en juurikaan muuten itse kauheasti osta, koska normaalisti käytän lähinnä vain hiuskiinnettä. Silti on välillä kiva kokeilla erilaisia tuotteita, varsinkin jos niillä voi mahdollisesti saada hiuksiin lisää volyymia. 

Huikea tuote on tuo Dry Texture Spray, arganöljyä sisältävä ja pitkäkestoisen pidon antava kuiva rakennesuihke. Pidon lisäksi tällä saa kivasti luotua volyymia hiuksiin. Monesti tämän tyyppiset tuotteet tuntuu vaikealta pestä pois, mutta tässä ei sitä ongelmaa ollut. Tykästyin myös tuohon Beach Wave Texture Mousse, joka lupaa rantakampauksen ilman merisuolan kuivattavia ominaisuuksia. Olen kokeillut useampaa suolasuihketta ja en tosiaan pidä siitä minkä tuntuiseksi ne tekee hiukset. Vaikka tämä mousse tekee sen minkä suolasuihkeetkin, se ei kuivata hiuksia. Tässä tuotteessa on myös UV-suoja joka suojaa hiuksia auringon haittavaikutuksilta. Eli hyvä tuote mukaan vaikka etelän matkalle. 

Tuuheuttavaa kampausvoidetta olen testannut vain pari kertaa, koska se on paras tuote föönauksen kanssa. Itse kuivaan hiuksiani hiustenkuivaajalla vain viikonloppuisin, jotta ne ei niin kauhasti siitäkin kärsisi. Kampausvoide laitetaan kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan ennen kuivausta. Se vahvistaa hiuksia kvinoaproteiineilla ja lisää jokaisen suortuvan läpimittaa luoden runsaammat hiukset ja pitkäkestoisen volyymin.

Näistä tuotteista ainut jota en ole vielä testannut, on tuo Texture clay, eli muotoiluvaha. Tätä tuote käy myös miehille, joten ehkä kokeilenkin tätä mieheni hiuksiin.

Ei kommentteja: