7/16/2017

Black & White / Organic Tooth Polish

Sain jonkin aikaa sitten testiin tämän hampaidenvalkaisu tuotteen. Kyseessä on siis Black & White luonnollinen hampaidenvalkaisija. Tuote on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä, jonka valmistusporosessissa ei käytetä kemikaaleja. Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkeyjä, kemikaaleja ja likaa. Monet tuotteet, kuten tee, kahvi, tupakka ja punaviini, värjäävät hampaita tummemmaksi ja aktiivihiili poistaa värjäymää hampaiden pinmalta. 

Testasin tuotetta muutaman viikon ja vajaan parin viikon käytön jälkeen huomasin jo hyvin tuotteen vaalentaneen tummuneita kohtia hampaissa. Ihan valkoisia hampaita kyseisellä tuotteella tuskin itselleni saisin (kun en saanut ammattilaisten tekemällä hampaidenvalkaisullakaan), mutta tummumia tämä kyllä vaaleentaa. Täytyy vaan jaksaa ja malttaa sinnikkäästi käyttää kyseistä tuotetta. Myönnän että itselleni se tuotti välillä vaikeuksia, koska tuntui että esimerkiksi aina aamuisin oli muka niin kiire, etten ehtinyt jäädä varsinaisen hampaidan pesun jälkeen tällä enää hampaitani harjailemaan. 

Tuote on todella helppo käyttöinen. Normaalin hampaiden pesun jälkeen hammasharjaa dipataan jauheeseen ja harjataan kevyesti muutaman minuutin ajan pitäen suuta kiinni kokoajan. Suu tulee huuhdella huolellisesti tämän jälkeen. Voisin ottaa tuotteen taas uudelleen käyttöön kesäloman aikaan, kun ei ole (ainakaan pitäisi olla) kiire mihinkään.

Tuotetta saa otettua muunmuassa Ruohojuuren liikkeistä sekä eri verkkokaupoista. Tuote maksaa noin 20 euron kaupoissa ja on hintansa arvoinen. Jos siis kiinnostaa testata valkaista hampaita kevyesti ja turvallisesti, tämä on hyvä vaihtoehto.

Ei kommentteja: