9/12/2017

Wish Outfit

Sadepäivän toiveasu. Sadetakkia ja kumisaappaita en omista, mutta nuo kuvan kengät ja takki voisi itselläni ajaa saman asian. Vaikkakaan nuo tuskin vettä erityisesti kestäisivät, joten turvautuisin sateenvarjoon silloinkin. Tiedostan itsekin että  joskus minulle tulee mieleen mitä erikoisempia vaatekappaleita tms, jotka on "pakko saada". Tuo kuvan takki on yksi sellainen. Nämä on taas näitä päähänpistoja ja tiedä kuinka paljon se pääsisi käyttöön, mutta.. haluaisin sellaisen silti. Veikkaan että en tuollaista välttämättä löydä ennen kuin on jo aika kaivaa talvitakki esiin, mutta yritetään. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä, ootko bongannu tän jo, mut H&M:llä on ainakin tosi samanlainen takki http://www2.hm.com/fi_fi/productpage.0572166001.html. Kiinnostaisi kyllä tietää, miltä näyttää luonnossa pitkä nahkatakki. Onkohan se ihan gootti?

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Joo huomasin tuon H&M:n version tuosta takista. Näyttää kivalta, mutta hinta on ehkä turhan tyyris tuollaiseksi takiksi. Uskon että ei näytä gootilta kun sen vain yhdistää oikein ;)