11/14/2017

But what I really feel my eyes won't let me hide..

Kohta viikko siitä kun on ehtinyt blogijuttuja edes ajatella. Edellinen viikonloppukin meni niin nopeasti, hyvässä seurassa, ettei koneella ehtinyt juurikaan istua. Tosin, on tässä tullut viime aikoina tehtyä myös hieman ylitöitä, ja väsymys saattaa ehkä hieman painaa.. taas. Mutta elossa ollaan ja koitan taas panostaa hieman enemmän tuohon nukkumiseenkin.

Muutama kuva viime ajoilta. Nörttirillit on ollut tosi kiva ja erilainen asuste. Hassua että sitä nykyään pitää mielellään välillä rillejä, ihan vapaaehtoisesti. Toisin kuin joskus aikoinaan, ennen kun kävin silmien laserleikkauksessa, en olisi halunnut pitää silmälaseja koskaan vaikka silloin niitä olisi oikeasti tarvinnut. Silloin käytin mielummin piilolinssejä, vaikka ne välillä vähän rasittivatkin silmiä.

Aiemmin tekemässäni takkipostauksessa kerroin että koen hieman luopumisentuskaa nahkatakin suhteen, kun sillä ei pärjää talvella. Mutta tämäkin ongelma on pian ratkaistu, tilasin nimittäin eilen vähän lämpimämmän rotsin. Takin koosta en ollut ihan varma, mutta toivotaan että se on sopiva. Tänään tuli postissa pari muutakin tilaamaani juttua, niistä lisää myöhemmin kun ehdin kuvailemaan.

Ei kommentteja: