5/20/2018

Outfit

Ehkä ainakin jotkut ovat törmänneet Prismoissa uuteen vaatemerkkiin Boy meets girl. Se on newyorkilainen kantaaottava vaatemerkki, joka rantautui Suomeen viime vuoden loppupuolella. Yhdysvaltalainen muotisuunnittelija Stacy Igelin loi 16  vuotta sitten brändin, joka puhuttelee etenkin tyttöjä ja nuoria naisia. Brändin faneina tunnetaan esimerkiksi huippumalli Kendall Jenner ja näyttelijät Rosario Dawson ja Rachel Bilson.

Tuotevalikoimasta löytyy rentoja ja hyvännäköisiä vapaa-ajan vaatteita kuten t-paitoja, toppeja, huppareita, takkeja, housuja, mekkoja ja sortseja.Tulossa on myös lifestyle tuotteita, kuten vuodevaatteita, pyyhkeitä ja sisustustyynyjä. Brändin tunnuspainokuvio on ikoninen siluettikuva toisiaan katsovista tytöstä ja pojasta.

Malliston värilinja on aika mustavalkoinen, harmaalla ja armykuosilla höystettynä. Brändi haluaa selkeästi teksteillään ottaa kantaa, teemoina pinnalla olevat asiat kuten tasa-arvo ja suvaitsevaisuus. Tärkeitä asioita ja niitä viestii itsekin mielellään. F**k bullies!

Ei kommentteja: