6/20/2018

Here again

Ihan älytöntä, kohta melkein kuukausi vierähtänyt siitä kun ehdin viimeksi blogia päivittää. Tiedossa oli että rempan ja muuton aikana tulee olemaan kiirettä, mutta ehkä en ihan tajunnut kuinka kiire oikeasti voi olla. Blogin lisäksi on siis moni muukin asia jäänyt vähemmälle, niin treenaaminen kuin nukkuminenkin. Eniten varmaan harmittaa tuo viimeinen. Koska nyt se on alkanut taas kostautumaan. Olen ollut viime viikosta asti todella väsynyt, kokoajan. Varsinaiseen kesälomaan on aikaa vielä yli kuukausi.

Koko tarina lyhyesti; ostin asunnon jonka halusin rempata täysin lattiasta kattoon. Tarkoitus oli selvitä siitä vajaassa kahdessa kuukaudessa (tiedän, aika tiukka aikataulu). Kaikki ei aina mene niinkuin on ajatellut ja paljon on muuttujia matkassa, niin tässäkin. Olin irtisanonut vuokra-asuntoni sillä ajatuksella, että kesäkuun ensimmäinen päivä asun jo uudessa kodissa. Hieman tuli muutosta tähän aikatauluun, mutta nyt täällä jo asustelen, vaikkakin remppa edelleen osittain kesken.
Hassua että välillä sitä on ihan itsekin huolestunut itsestään. Nyt lähinnä tuon unen puutteen vuoksi, kun näkee mihin kaikkeen sekin jo vaikuttaa. Nyt viimeiset kolme päivää on ollut voitonriemua että on selvinnyt työpäivästä, kotona ei jaksa tehdä yhtään mitään. Yksin kun on, ei onneksi tarvitsekaan. 

Halusin silti tulla ilmoittelemaan että tällä ollaan edelleen, vaikka hiljaista on ollut. Jatkosta en osaa sen tarkemmin sanoa, mutta muutama postaus ainakin odottaa julkaisua. Palataan vielä uusiksi tämän viikon aikana, mahdollisesti huomenna. 

Ei kommentteja: