7/26/2018

Today's

Kauan olin ehtinyt Boohoo:n sivuja tsekkailla ennenkuin uskaltauduin laittamaan tilauksen eteenpäin. Monet kerrat olin kyllä ostoskoriin siellä tuotteita klikkaillut, mutt en sitten kuitenkaan uskaltanut tilausta laittaa menemään. Kyseisestä kaupasta olen lukenut niin hyvää kuin huonoakin palautetta. Taas siellä kesävaatteita ja kenkiä ihastellessani, päätin ottaa itse riskin tekemällä tilauksen. 

Tilasin muutamat kengät ja kuvassa näkyvän kimonon. Omasta kokemuksestani voin nyt antaa vain positiivista palautetta Boohoo:sta. Tilauksen saapumisessa kesti vajaa kolmisen viikkoa muistaakseni, mutta asiakaspalvelu  pelasi todella hyvin. Kyselin facebookin kautta tilaukseni perään ja sain viimeistään parin tunnin sisään vastauksenn. Tuotteet oli juuri sellaiset kuin pitikin ja vastasivat hyvin kokonaan. Voin ehdottomasti tehdä toistekin tilauksen.

Aina on tietysti oma riskinsä tilata vaatteita tai kenkiä, kun ei voi olla varma koosta. Monesti kun se on myös vaatteen mallista kiinni. Tämä kimono oli siinä mielessä turvallinen ostos, koska ei  olisi haitannut vaikka se olisi ollut hieman isompikin. Tätä pystyy taas käyttämään myös kietaisumekkona, kun vähän fiksailee.

2 kommenttia:

inka nitta kirjoitti...

Ihana koko asu! Kimono on tosi mun tyylinen ja karvaläpsyttimet on pakko saada <3

inkanitta.fi

Milka kirjoitti...

inka nitta: Kiitti :) Noita karvasandaaleja löytyy tosi monesta kaupasta tänä kesänä, niin varmaan saat ostettua itsellesikin.