10/12/2018

Lavera + I love me- messulippu arvonta

Kesän ja lomamatkojen antama ihana rusketus alkaa pikkuhiljaa haihtua iholta, sitä mukaan kun kesä jää syksyn jalkoihin. Rakastan kesää ja päivettynyttä ihoa, sitä en voi kieltää. Syksyn vielä kestän, mutta talvi ei kuulu suosikkeihini. Se tuntuu aina yhtä pitkältä ja enkä voi sanoa nauttivani siitä. Ruskettunutta ihoa tulee ikävä kesää odotellessa, mutta onneksi on keksitty päivettävät ihotuotteet. Käytän yleensä talvella päivettävää kosteusvoidetta iholle, tosin ei jaksa sitä kuitenkaan säännöllisesti lotrata, mutta silloin tällöin.
Nyt minulla on testissä uusi päivettävä voide Laveralta, Nordic Health Systems: ltä. Tuote sisältää luomumakadamiapähkinäöljyä ja luomuauringonkukkaöljyä, näiden ansiosta iho tuntuu ihanan pehmeältä. Tuote on suht kevyttä ja imeytyy hyvin ihoon. Tuoksu on omaan tarkkaan nenään ja makuuni aika voimakas, mutta  se on varmaan ihan maku kysymys. Laveran kaikki tuotteet ovat täysin vegaanisia, niin on myös tämäkin. Tämä sopii hyvin myös herkälle iholle.
Mutta asiasta toiseen, ensi viikolla on taas I love me- messut Helsingin messukeskuksessa. Myös Nordic Health Systems on siellä mukana. Itse olen menossa messuilemaan, vielä en ole varma menenkö paikalla perjantaina vai lauantaina. Sain arvottavaksi kolme lippua messuille, ja nyt myös sinulla on mahdollisuus voittaa sellainen. Tarvitsee vain jättää kommentti tämän postauksen kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi kera. Kommentin sisältö on vapaamuotoinen.

Arvonta-aika päättyy sunnuntaina 14.10.2018 klo. 17.00. Voittajille ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostilla ja samoin myös messulippu toimitetaan sähköisesti. Onnea arvontaan ♥

8 kommenttia:

paula kirjoitti...

mukana arvonnassa! lempimessut :)

paula.susanna@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukana: fushwind@geeemail.com (eli loppuosa gmail.com spämmien välttämiseksi)

Anonyymi kirjoitti...

kahdellekin lipulle olisi tarvetta, joten mukana arvonnassa,
katja_numminen@hotmail.com

Kaura kirjoitti...

Mukaan arvontaan.:) Kivat messut, ja kiinnostavat. lamerinquecit@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa :) juulia.bee@luukku.com

Ruskarouva kirjoitti...

Mukana :)
ruskarouva85@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

oi, mukana arvonnassa tietty :)Olisi ihana päästä ihanassa seurassa messuilemaan :D
kirsitvainio@gmail.com

Ulla kirjoitti...

ihania! :)