7/21/2019

Hate it or love it

Tämä viikko onkin mennyt vaihteeksi sairastellessa. Maanantaista asti kurkkikipu on piinannut ja keskiviikkona lähti ääni. Torstai-iltaan asti sinnittelin töissä, mutta siihen loppui sitten jo minunkin kunto ja perjantaina olin sairaslomalla. Viikonlopun olen sitten lähinnä vain levännyt. Tänään vihdoin kurkkukipu on alkanut jo vähän hellittää ja ääntäkin lähtee vähän paremmin kuin muina päivinä. Mutta onneksi huomenna on edessä uusi viikko ja uskon että hyvin tästä taas noustaan.
Postauksen varsinainen pointti oli kuitenkin esitellä uudet ihanat kengät (yhdet niistä), jotka ostin Malagan reissulta. Tämä on taas niitä ostoksia sarjassa "hate it or love it". Itse tietysto näihin ihastuin ja sehän minulle riittää. Kunnon Spice Girls fibat näistä kengistä saa ainakin. Nämä löytyi Primarkista niin naurettavan edullisesti, että ne oli pakko kotiuttaa. Asukuvia näiden kanssa tulossa myöhemmin.. 

3 kommenttia:

Roosa / SOS kirjoitti...

Ihanat kengät, mun makuun ihan huippulöytö!! Paljon tsemppiä parantumiseen <3

Anonyymi kirjoitti...

Oo katsoin tällaisia just eilen yhdellä tytöllä jalassa, ja oli yhdistänyt ne niin kivasti että tykkäsin kyllä! Plus tälläisille pienille tytöille täydelliset saamaan vähän lisäpituutta ;) haleja ja pikaista paranemista! - Satu

Milka kirjoitti...

Roosa / SOS: Kiitti :) Onneksi täällä ollaan jo terveen kirjoissa.

Satu: Joo nämä on tosi ihanat! Ja tää just, että me lyhyetkin saadaan vähän lisäsenttejä ;) Halit takaisin!