9/26/2019

Today's

Nyt on ollut sellainen viikko että, voi sanoa taas että luojan kiitos on torstai. Työ viikko on ollut jotenkin harvinaisen haastava. Toisinaan on sellainen fiilis, että ansaitsisi jonkun palkinnon siitä että on selvinnyt haastavasta viikkosta, palkinnon itseltä itselle. Ja kun tunnetusti tie myös mun sydämeen vie vatsan kautta, niin voisin palkita itseni jollain hyvällä ruualla. 

Tiedä sitten johtuuko fiilis pimentyneistä illoista ja lämmön puutteesta. Syksy on ihana kaikkine väreineen, mutta joka kerta kesästä on yhtä vaikea luopua. Joka kerta tuntuu että syksyn kylmyys iskee vasten kasvoja ikäänkuin yllättäen ja ihan liian nopeasti. On syksyssä paljon kivaakin (mm. I love me - messut), joten tervetuloa syksy!

Huikkaankin tässä samalla jo nyt etukäteen liittyen I love me - messuihin.. Nehän koittaa taas vajaan kuukauden päästä ja jälleen tänäkin vuonna olen itsekin sinne osallistumassa. Samoin jälleen tänä vuonna arvon kaksi lippua blogini kautta. Itse arvonta tulossa myöhemmin, joten pysykää kuulolla. 

Ei kommentteja: