11/13/2019

Light in the tunnel

Viikko alkoi muuten ihan kivasti, mutta ilmeisesti olin jo ehtinyt saada flunssa pöpön jostain. Koska maanantaina työpäivän jälkeinen järkyttävä väsymys ja päänsärky enteili jo huonoa. Yöllä sitten nousikin jo kuume. Eilinen päivä on kirjaimellisesti vain maattu tuplapeiton alla, kävelty sohvalta vain vessaan ja jääkaapille. Tänään on jo pystynyt ihan istumaankin, ja alkaa voimat vähitellen palaamaan. 
Postauksen kuvat on otettu viikonloppuna, kun oltiin vielä terveiden kirjoissa. Uusi neule oli heti kuvattava, kun sen postissa sain. Neule on Femme Luxe:n ihanasta valikoimasta. Suosittelen tsekkaamaan koko valikoiman https://femmeluxefinery.co.uk/  
Nyt nettikaupassa on vielä huikeat alennukset, näin black friday:tä edeltäen. Jos vaatekaappi huutaa vielä neuleita talvea varten, täältä saattaisi löytyä mieleisiä.
Nyt aloitan henkisen ja fyysisen valmistautumisen huomiseen työpäivään. Vaikka olo olisi vielä hieman toipumisen varaa, niin haluan jo töihin, koska rakas ystävä on myös tulossa vierailulle. Sitä en halua missata. Otetaan sitten vaikka työpäivä vähän kevyemmin, että jaksaa. Eihän se onneksi fyysistä ole muutenkaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Yksinkertainen mutta upea asu! Sopiva kontrasti neuleen ja housujen välillä. Onko nuo leggarit millaiset mukavuudeltaan pitkään pidettäessä?