1/09/2020

Daydreaming

Pitkästä aikaa olen alkanut haaveilla jostain ihanasta pienestä merkkilaukusta. Voisin nyt palkita itseni sellaisella kaiken ylitöiden tekemisen jälkeen. Nyt on tullut haaveiltua ja katseltua laukkuja netistä ihan tosissaan, nettikauppojen selailu on aina kivaa. Vielä en ole varmaa päätöstä tehnyt laukun suhteen, mutta alla pieni kollaasi vaihtoehdoista, jotka mielessä pyörivät päällimmäisenä.
Balenciaga on ylipäätään suosikki merkkinä tällä hetkellä, niin asusteissa kuin vaatteissakin. Jos raskisin, niin ostaisin enemmän kyseisen merkin tuotteita. Yves Saint Laurent on aina miellyttänyt minun laukkujen suhteen, joten se on ehdottamasti vahvimmilla tässä mietinnässä.

Joskus sitä täytyy itseäänkin muistaa ja palkita. Ei kai siihen aina edes tarvitse mitään erityistä syytäkään. Jos ei rahat ihan omasta pussista riittäisikään, niin aina voi turvautua kulutusluottoihin. Esimerkiksi www.sortter.fi, sieltä saat nopeasti lainapäätöksen. En tosin tiedä ottaisinko itse lainaa laukkua varten, mutta jotain muuta tarkoitusta varten saattaisin ottaakin, jos tarve joskus tulisi.

Ei kommentteja: