4/02/2020

New in

Varsinkin nyt kun ei saisi (tai ei olisi suositeltavaa) mennä kauppoihin, niin tekisi entistä enemmän mieli lähteä pyörimään vaatekaupoihin tsekkaamaan kaikkia ihania kevään uutuuksia. Mutta en tietenkään ole menossa, tyydyn shoppailemaan kotisohvalta käsin. Kaikenlaista tilattavaa olisi mielessä, mutta ehkä vielä harkitsen niiden tarpeellisuuden suhteen.

Tänä keväänä/kesänä isot bleiserit on yksi minun lempparijutuista. Kuvan bleiseri on taannoiselta Tallinnan reissulta hankittu, vielä se ei vain ihan ole päässyt käyttöön. Tulossa kuitenkin myöhemmin muutamat kuvat siitä, miten esimerkiksi tämän pukisin ja mihin yhdistäisin. Monikäyttöinen aika perus vaate kuitenkin kyseessä.

Viime aikoina ei ole niin kauheasti tullut mietittyä sitä, mitä päälleen pukee milloinkin. Päivät menee aika pitkälti kotona ja taloyhtiön pienellä kuntosalilla. Ruokakaupassakin pyrin käymään vain kerran viikossa. Minusta tuntuu nyt että itseltäni ainakin on ajantaju jotenkin kadonnut, kun kaikki päivät tuntuu ja näyttää ihan samanlaisilta. 

2 kommenttia:

Kim kirjoitti...

Vau, kiva.

Milka kirjoitti...

Kim: Kiitti :)