5/05/2020

Take care of your body

Heippahei.. blogin puolella on ollut taas vähän hiljaisempaa kuin instagramin puolelle, joten heti alkuun muistuttaisin ottamaan instagram-tilini seurantaan (@milkaelisabet). Nyt kun suurin osa elämästä pyöriin vain oman kodin sisällä, ja työn joudun hoitamaan istuen (työpaikalla kun on tarjolla myös seisomapöytä), niin kehonhuolto tuntuu erityisen tärkeältä. Säännöllisen treenaamisen lisäksi muukin kehohuolto on todella tärkeää, vaikkakin se meinaa itseltäkin normaalisti unohtua. Nyt olen päättänyt ryhdistäytyä sen suhteen, koska muuten olen kesään mennessä niin jumissa, ettei säännöllinen hierontakaan sitä enää pelasta. 
Itseltä uupui kotoa kaikki kehonhuolto välineet, kun niitä on tottunut käyttämään lähinnä kuntosalilla jossa normaalisti olen treenannut. Nyt poikkeusaikana kun treenit tulee suoritettua oman taloyhtiön pienellä kuntosalilla, jossa ei mitään kehonhuolto välineitä ole saatavilla, päätin vihdoin hankkia omat. Nyt kun aikaankin tuntuu olevan hieman enemmän kuin aiemmin, kun ei tarvitse työpaikalle ravata, niin ei voi enää vedota siihenkään ettei olisi sitä aikaa huoltaa kehoa. Pilateskaupassa on laaja valikoima erilaisia kehonhuolto välineitä sekä kaikkea muutakin kivaa kuntoiluun liittyvää, kuten treenivaatteita.

Nyt tuli siis hankittua putkirulla, faskiapallo sekä treenaamista varten vastuskuminauhasetti. Putkirulla ja faskiapallo on varmaan sellaiset kehonhuolto välineet, jotka olisi hyvä löytyä jokaiselta kotoa. Niillä saa hierottua kroppaa sekä tehtyä erilaisia venytys- ja liikkuvuusharjoitteita. Vastuskuminauha taas on jo itsessään hyvä treeniväline, mutta se on myös hyvä lisä salitreeniin. Nyt lukijoilleni olisi tarjolla alennuskoodi Pilateskauppaan, ja juurikin vastuskuminauhoihin. Saat 10% alennusta vastuskuminauhoista koodilla OBSESSION, tarjous on voimassa toukokuun ajan. Kyseisen liikkeen sivuilla on myös tarjouksessa useampi pilatesrulla, sekä tämän kuukauden tarjouksessa on myös faskiapallot -15%. Suosittelen hankkimaan, jos näitä ei vielä kotoa löydy.

2 kommenttia:

Lassila kirjoitti...

Meillä on myös lähin kuntosali vielä kiinni, niin hoidan treenit kotona. Meillä ei ole edes taloyhtiössä salia, niin olen hankkinut ihan peruspainot kotiin. Paljon teen myös oman kehon painolla.

Milka kirjoitti...

Lassila: Se onkin suht harvinaista että taloyhtiöss on kuntosali. Meillä on tässä omistusasunnossa, pienessä taloyhtiössä se iso plussa. Mutta se on täysin totta, että oman kehon painollakin selviää oikein hyvin :) ei sitä kuntosalia treenaamiseen tarvita, selviää hyvin ilmankin.