1/21/2009

Shopping from last week

Tossa yks päivä tsekkasin asoksen uutuudet ja bongasin sieltä ihanan wetlook-topin. Mut tietty siitä oli sit mun koot loppu. Muistin sitten että olin Vero Modassa nähny iiihan pikkusen sen tyyppisen topin, ei nyt ihan niin wetlook, mut vähän sinne päin kuitenkin :) hillitympi versio. Kävin sen sitten hakemassa himaan sillo viime perjantaina.

Tämä on siis se asoksen toppi.

Ja tämä on se Vero Modasta ostettu.

Näyttää luonnossa kivemmalta, tuossa kuvassa tuo "kiilto" ei kovin hyvin tule esille. Tämä on kivasti pitkän mallinen, voin siis käyttää pelkkien leggareiden kanssa :) jei. Niinkun kuvista näkee, tää ostamani toppi on huomattavasti hillitympi. Tuo asoksen toppi nyt näyttää melkein nahkalta :)

Olin ihan unohtaa, että tuossa ginan paketissa (joka muuten tuli tänään) tuli yksi toppikin, niiden leggareiden lisäksi. Jotenkin olin unohtanut sen mainita, vaikka samassa paketissa tulikin :)


Kuvasta on vaikee saada selvää topin väristä. Väri on sellanen vaalea meleerattu beige. Tästä nyt en ihan sata varma ollut että pidänkö, vai palautanko.. taitaa se kuitenkin kotiin jäädä :)

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Heeei, siisti tuo Vero Modan toppi! :--)

Milka kirjoitti...

behaviour: Kiitti, mäki tykkäilen siitä :)

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Oi tollanen kiiltävä toppi olis makea :>

Milka kirjoitti...

Jenni!: Niimpä, eikä hintakaan ollu paha tossa Vero Modan versiossa,5 euroo :) (alennuksessa).

Anonyymi kirjoitti...

Värjäätkö hiuksesi kampaajalla vai ihan kotona? Osaisitko sanoa yhtään millä sävyllä ne on värjätty? <:

Milka kirjoitti...

anonyymi: Ihan himassa värjään. Nyt en kyllä yhtään muista sitä väriä jonka viimeks laitoin, siitä on jo aikaa :/ sorry.