2/19/2009

By Lindex

Ihan kiva päivä tänään, lukuun ottamatta tätä ihan törkeetä migreeniä, joka on piinannu mua jo toista päivää. Nyt on ollu aika hiljasta tässä blogin parissa, koska pikkusysteri on mun luona visiitillä ja en kauheesti kerkee tähän keskittyy.

Kävin kuitenkin tänään noutamassa Lindexiltä sen paidan, jonka varasin sillon ystävänpäivänä.

Tykkäilen tästä tosi paljon. Takaata tosiaan lyhyempi kuin edestä.

Samalla poikkesin myös Only:ssa, josta ostin kauan etsimäni mustan pitkähkön perus neuletakin. Himaan tulessa taas sitte mietin että tuliko ostettua se liian hätäisesti.. täytyy huomenna vielä testaa sitä ja tehdä se varsinainen ostopäätös vasta sitten :)

Gotta go now <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää sun blogi on tosi kiva, mutta kirjotat vaan niin harvoin ja niin lyhyitä juttuja, et luulen et ihan senkin takia moni ei ilmoittaudu lukijaksi. sitä aina odottaa että sulta ois tullu joku tosi kiva juttu, mut sit pettyy. vaikka tietenkin tää on sun harrastus ja kirjotat milloin haluat. ja päivän asut ois kans tosi kiva! mä ainakin ihailen sun tyyliä tosi paljon. :) siinä vaan pari juttua millä tästä sais tosi hyvän. se on sitten sun ihan oma asia harkitsetko niitä edes vai et.

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiva kuulla että kuitenkin tykkäät blogistani. Tietty haluisinkin kirjoittaa pitempiä juttuja, mutta on myönnettävä että monesti en yksinkertaisesti kerkeä :( Koitan kuitenkin jatkossa parantaa tapani ja kirjoittaa enemmän ja useammin. Ja tosi kiva kuulla jos ihailet mun tyyliäni :) Kiitti tosi paljon kommentistas <3