8/30/2009

Bootstraps

Minulla, niinkuin muutamalla muullakin bloggaajalla, on syksyn ostoslistalla niittisaappaat. Tai ainakin jotain sinne suuntaan. Itse vasta löysin ihanat bootsit, joihin olen jo nyt ihan rakastunut ja ajattelin että en luultavasti osta sitten enää niitä niittisaappaista. En tosin edes usko että sellaisia kohtuu hitaisia mistään edes löytäisin.

Muistin joskus nähneeni bootsiremmejä jossakin ja mietin sitten mistä netissä niitä lähtisin etsimään. Olin joskus aiemmin meinannut tilata niittejä eräästä suomalaisesta nettikaupasta ja päätin sitten tsekata josko näitä bootsiremmejä löytyisi sieltä. Ja siellähän niitä oli! Täältä voit siis käydä tsekkaamassa myös itsellesi mieleiset bootsiremmit, www.hoopee.fi.

Löysin sieltä tosiaan muutamat kivat, mutta näi
den kahden välillä oli kauhea valinnan vaikeus.

Päädyin sitten kuitenkin noihin oikeanpuoleisiin ja sellaiset nyt sitten löytyy minunkin bootseistani. Ajattelin että niittejä minulla on joka paikassa ja vaikka missä muodossa, niin eiköhän nyt oteta jotain erilaista. Nämä on todella kivat laittaa aina bootseihin kun kaipaa jotain erilaista, ja sitten kun ne kyllästyttää, ne saa poiskin. Mahtava keksintö!

Kyseisestä nettikaupasta saa tosiaan myös tilattua irtoniittejä, vaikka mitä erilaisia. Kannattaa käydä tsekkaamassa!

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

noista tuli tosi kivat! :) itekin on tarkoitus tehdä toi sama juttu, kun nyt ensin löytäisin jostain kivat mustat nilkkurit. sain idean silloin fashionweek blogista.

Milka kirjoitti...

Laura: itekin tykkään niistä, en tosin ole vielä päässyt niitä ihan kunnolla testaamaan..

Mira kirjoitti...

Pitääpä itseki käydä tilaan tuollaset, kun on niin hyvännäköiset. :) Tilaan kyl varmaan ebayltä, jos se tulis halvemmaksi..

Milka kirjoitti...

mirella: suosittelen kyllä tilaamaan, sama se sitten mistä tilaat :)