8/29/2010

hard choices

Tarvitsisin uuden laukun ja nyt päätin, että se voisi olla tällä kertaa sellainen kunnon investointi. Eli voisin ostaa jonkun hieman kalliimman laukun, jollaista olen halunnut jo pitkään. En vain ostaa päättää mikä se niistä ihanista vaihtoehdoista olisi. Tässä kollaasissa nyt vain muutama niistä, joita olen ajatellut.
1. Balenciaga. 2. Mulberry Alexa. 3. Louis Vuitton Neverfull GM. 4. Alexander Wang Diego.

Niinkuin kollaasista voi huomata, nyt etsin jotain muuta kuin mustaa laukkua. Niitä minulta jo löytyy (vaikkei tosin mitään noin laadukasta) ja nyt muutenkin kaipaisin asusteisiinkin jotain muutakin väriä kuin mustaa.

P.S. Koitan muuten myydä sitä viime vuonna ostamaani ruskeaa hapsulaukkua. Jos jotain kiinnostaa, jättäkää sähköpostiosoite tämän postauksen kommenttiboksiin, niin voin laittaa kuvia laukusta jne.

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Laitatko kuvia laukusta s-postitse :)

Milka kirjoitti...

Katja: Voitko laittaa ensin sun sähköpostiosoitteen? :)

satu kirjoitti...

Vaihtoehto 1 ja 2 mallit ovat kaikista näistä "klassisimpia", iättömiä. Et kyllästyisi kuosiin tai muotoon tms. ehkä ikinä - ainakin itse ihastuin näistä neljästä niihin eniten. :)

Milka kirjoitti...

Satu: Totta, että noi kaks ekaa ois sellasia. Miten tää päättäminen voi aina olla näin vaikeeta.

Ansku kirjoitti...

Toi ensimmäinen on mun mielestä paras! :)

Pia kirjoitti...

Minulta löytyy Mulberryn keskikokoinen Alexa konjakinruskeana ja en voi kuin suositella :) Käytännöllinen, juuri sopivan kokoinen ja vain niin uskomattoman kaunis..

Balenciagakin olisi kyllä jotain täydellistä... <3

Milka kirjoitti...

Pia: Hmm.. niimpä, valinta noidenkin kahden välillä on tosi vaikeeta :)