8/14/2010

in every shades

Tänään oli taas, ainakin aamupäivästä, tosi ihana ja kesäinen keli. Kerkesin jopa hieman makoilemaan auringossakin ennen töihin menoa. Tuntuu kyllä edelleen ihan kesältä, ainakin aina silloin kun aurinko paistaa ja on noin lämmintä.

Tässä taas hieman pientä kokoelmaa siitä, mistä tänä syksynä tykkään. Ruskea useammassa eri sävyssä tietenkin, mutta varsinkin konjakinruskea on taas erityisesti mieleen.
Elinin neule on ihana ja juuri oikean värinenkin. Nahkatakki on se H&M:n josta olen haaveillut, mutta jota ilman taidan valitettavasti jäädä. Ginan farkuissa on myös juuri sitä kivan väristä ruskeaa nahkaa yksityiskohtana, samoin tuossa Monkin neuleessakin. Balenciagan beige mokkalaukku taitaa jäädä senkin vain haaveeksi.

Jostain se ruskea nahkatakki on ainakin syksyksi saatava! Ei kukaan sattuisi tietämään mistä voisin tuon H&M:n rotsin saada? Tai onko jossain näkynyt jotain vastaavan väristä ja mallista?

2 kommenttia:

Anette A. kirjoitti...

Ei voi kyllä syksyksi sanoa ainakaan vielä säiden perusteella. Outoa olla koulussa, kun on helteitä vielä. :D

Milka kirjoitti...

Anette: Niimpä, voin vaan kuvitella että on outoa olla koulussa kun on välillä vielä hellekelit :) mutta nautitaan näistä nyt niin pitkään kun on mahdollista.