2/05/2011

'70s-style jeans

Ajattelin että kun aina höpötän niistä jutuista joita haluaisin ja joista tykkään, niin nyt voisin kerrankin kertoa yhden trendin josta en pidä. Ja se on '70s-style farkut.
Leveät lahkeet farkuissa nyt vain ei miellytä minun silmääni ja varsinkaan näin lyhyen ihmisen päällä kuin minä itse olen. Leveistä lahkeista, varsinkin farkuissa, minulle tulee aina mieleen hipit. Kyllähän jotkut hippityyliset vaatteet on ihan kivoja, mutta leveät lahkeet ei kuulu niihin. Mitäs te tykkäätte kyseisestä trendistä?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi minä tykkään! Itse pukeudun melko hippimäiseen tyyliin joten mulle ei nyt kovin pillit farkut tulis kyseeseenkään, muuten ku korkeavartisten saappaiden kanssa :)
Mutta on aivan ihanaa ku joka puolelta tulee toinen toistaan ihanempia hippipaitoja, farkkuja ja laukkuja vastaan! Nyt on jopa varaa mistä valita :)

Sara

Lizzie kirjoitti...

Sara: Niimpä, varsinkin kesäksi tulee aina kauheesti kaikkee ihanan näköisiä hippityylisiä juttuja.. kaikki valkoiset topit, mekot ja paidat on sellaisia joihin itse ensimmäisenä isken silmäni kevään tullen.

Minna Karoliina kirjoitti...

Huh mä en kyllä noista farkuista välitä. Mulla on seiskalla? ollut tollaset ja ne oli mun lempparit, nyt inhokit! :D

Lizzie kirjoitti...

Minna Karoliina: Jep, sama fiilis mullakin noista :) vaikken muista tuollaisia aiemminkaan omistaneeni.