2/20/2011

look-a-like

Seilailin tänään taas kaikenmaailman streetstyle sivut sun muut läpi. Löysin jostain backstage kuvan mallista jolla on samantyylinen yhdistelmä kuin minulle eilen, paitapusero ja neule.
Jopa tuo kauluspaita on samanlainen läpikuultava kuin minullakin. Tuo kuvan neule on kyllä ihanan värinen. Ei tuo alaosakaan yhtän hullumpi ole, meilläpäin vain on pakkasta sen verran että oli pakko laittaa ihan housut jalkaan. Muutoin olisin saattanut laittaa nahkashortsit (jos olisin saanut ne eilen ostettua Lindexiltä, mutta tietysti ne oli loppuneet). Onko kellään antaa vinkkiä mistä voisin vielä saada itselleni tekonahkashortsit? Onko niitä enää H&M:lläkään?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla myös kiikarissa mustat nahkashortsit, mutta sopivan istuvia on hankala löytää. Onlyn liikkeestä bongasin tekonahkaiset shortsit, hinta oli muistaakseni 39,95€. Mutta ne olivat malliltaan lahkeista hieman löysemmät, siis jos etsii hieman sellaisia napakampia.
Jos kivat löydät, let me know :)

Lizzie kirjoitti...

Sofiina: Jepp, varmasti sitten tänne infoan kunhan kivat löydän :) Aika hintavat nuo only:n shortsit, kun H&M:llä oli joskus niitä 19,95eur.

Story kirjoitti...

Mä löysin Bershkasta nahkashortsit, hintaa jäljellä 8 euroa ♥ rakkaus syttyi vaikken uskonut niiden käyvän kaltaiselleni "tapille" :D


Tuon värinen ihan uudennäköinen neule olisi mulla menossa kirpparille, ei ole ihan noin löysänmallinen kylläkään.. :)

Lizzie kirjoitti...

Story: Voi vitsit, mä taidan jäädä totaalisesti ilman niitä! Kävin tänäänkin kysyy lindexiltä että mahtaako niitä tulla vielä lisää, eivät osanneet sanoa :/ yhyy. Ole onnellinen että kerkesit saada omas ja vielä noin halvalla :) Mullakin ois hyvä kasa kirppistavaraa taas..