2/08/2014

The hair update

Sain vihdoinkin viikko sitten varattua ajan kampaajalle, viime keskiviikkona pääsin kampaajan käsittelyyn Studio Helmeen. Tarkoitus oli saada vähän eloa omiin vaaleisiin kutreihini, ihan vain vaalean rusehtavilla ohuilla raidoilla. Halusin että raidat ovat suht huomaamattomat, mutta saisivat siis kuitenkin jotain eloa tasavärisiin vaaleisiin hiuksiini.

Minulle laitettiin siis kahta eri vaaleanruskeaa sävyä. Kuvissa ei nyt tulos ihan niin hyvin näy kuin luonnon valossa, ja varsinkaan kun vieressä ei ole kuvaa lähtötilanteesta. Monikaan ei välttämättä huomaisi raitoja, jos en niistä mainitsisi, mutta minulle on tärkeintä että itse huomaan muutoksen hiuksissani. Tykkään tästä huomattavasti luonnollisemmasta ja elävämmän näköisestä lookista.

Voin kyllä lämpimpästi suositella Hius- ja kauneus studio Helmeä. Henkilökunta on asiantuntevaa ja mukavaa. Sain myös hyödyllisiä vinkkejä hiustenhoitoon, sekä pienen opastuksen laineiden tekemiseen suoritusraudalla. Kiitos Studio Helmi ♥

Nyt jään harkitsemaan hiustenpidennysten laittamista, kaipaisin oihuisiin hiuksiini tuuheennusta. Mutta niistä lisää sitten jos niihin päädyn.

Ei kommentteja: