11/30/2015

gym clothes

Huh, pieni blogitauko tähän väliin. Syyt ovat yksinkertaiset: kiire, stressi ja kaikki niiden väliltä. No mutta täällä taas, koitetaan päästä perusarkeen kiinni. Tänään skipattiin treenit ihan vain koska tuntui siltä, lenkki vesisateessa kuulosti tänään jostain syystä houkuttelevammalta. Tästä päästääkin sitten toiseen aiheeseen, joka liittyy myös vähän urheiluun tai ainakin urheiluvaatteisiin.
Mietin nimittäin tuossa taannoin omaa pukeutumistani, myös siinä olen huomannut alkavani arvostamaan entistä enemmän mukavuutta, niin kuin monissa muissakin asioissa aina mitä vanhemmaksi tässä tulee. Vaikka olenkin muotibloggaajan, en minäkään aina jaksa miettiä mitä päälleni laitan. Ei vaatteiden täydy aina olla jotenkin kauhean muodikkaat jne. Todella usein minulla päälle päätyy urheiluvaatteet, vaikken olisikaan menossa treenaamaan. Ne nyt vaan sattuu olemaan niin mukavat päällä ja omasta mielestäni myös näyttää hyvältä. 

Siitä syystä kai niitäkin tekisi kokoajan mieli ostaa vain lisää. Kun on itsekin tajunnut että niitä käyttää paljon muutenkin kuin vain treenatessa. Nyt ostoslistalla on ainakin kahdet legginssit, muunmuassa adidaksen perus raitalegginssit. 

Ei kommentteja: