10/31/2016

Same girl, new hair

Silloin vajaa kaksi viikkoa sitten menin Helsinkiin kampaajalle, Villi Vaniljaan, jossa loihdittiin hiuksiini värin lisäksi lisää tuuheutta. Tällä kertaa värjättiin vain tyvi, koska sitä olin jo pitkään harkinnut ja nyt rohkaistuin sen vihdoinkin toteuttamaan. Olen siis meinannut toteuttaa tämän aiemminkin, mutta jättänyt värjäämättä kun ajattelin jatkossa olevan kauhea värjäyskierre. Mutta lopulta totesin että se on sitten sen ajan murhe.
Värjäyksessä käytettiin Keune-väriä, joka on täysin eläinkoevapaa tuote. Laitettiin aika tumma ruskean sävy, koska hiukseni eivät tunnetusti kauhean hyvin ime väriä ja se saattaa myös suht nopeasti haalistua. Lisäksi hiuksiini tosiaan lisättiin volyymia Magoilla. Tämä pidennystekniikka onkin kiinnostanut minua siitä lähtien kun se rantautui Suomeen. Alla olevasta kuvasta näkee eron niin värin suhteen, kuin hiusten tuuheuden ja pituudenkin eron. Halusin että värjäyksen suhteen pysyttiin suht luonnollisessa, eikä liukuvärjäystä tehty kovin alas, lopputulos on todella mieleinen.
Tässä hieman faktaa Magoista:
Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Periaatteessa pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman laiteinvestointeja. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan. Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin monella muulla pidennystekniikalla.

Simply Natural Mago -pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy. 
Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. Oikein kiinnitetyt Mago -pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.
Nyt kahden viikon jälkeen voin jo kertoa oman mielipiteeni Magoista. Nämä on yllättävän mukavat ja huomaamattomat pidennykset. Niitä ei juurikaan tunne päässä, paitsi sillon kun unohdan ne ja yritän harjata hiukiani normaalisti päänahkaa myöten, se luonnollisestikin kirpaisee. Eivätkä ne ihan kauheasti näykään. Tosin valkoiset langat, joilla kuidut on kiinnitetty, saattaa hieman välillä näkyä nyt kun hiukset on värjätty tyvestä ruskeaksi. Omat hiukseni kun ei ole mitkään kauhean paksut ja tuuheat, niin pakostakin välillä lanka saattaa jostakin kohtaa vilahtaa. Hiukset on helppo laittaa kiinni treenatessa eikä tunnu ikävältä. Näitä voin lämmöllä suositella jos haluaa hiuskiin lisää pituutta tai vaikka ihan vain tuuheutta, niin kuin minä.

Ei kommentteja: