10/30/2016

stuff from Oriflame

Oriflamelta sain muutamia ihania tuotteita testiin. Ripsiväri, jossa on hyvä ja kapea muoviharja jolla saa hyvin levitettyä ripsivärin alaripsiinkin. Pysyykin hyvin ripsissä, eikä karise. Ripsiväriä on tullut käytettä alaripsiin enemmän sillon kun ripset huutaa jo huoltoa, sillä saa hieman silmiin lisää kontrastia. Toinen ihana tuote oli kasvojen mikrokuorinta-aine, joka oli todellakin tervetullut, koska sellainen minulta olikin jo loppunut. Tuote sisältää alfahydroksihappoa, joka voi aiheuttaa pistelyä. Itsellenni tämä ei kuitenkaan sellaista aiheuttanut. Ihanan tuoksuinen hellävaraisesti kuoriva voide, joka myös pienentää ihohuokosia. 

Lisäksi sain Nutri6 -kasvoöljykapselit, joita en ole vielä kerennyt testaamaan. Niistä siis lisää sitten kun olen kerennyt testaamaan. Näitähän tulisi käyttää ainakin muutama viiko aamuin ja illoin, jotta näkee tuloksen. 

Kasvojen kuorinta-aine ja kasvoöljykapselit ovat molemmat Oriflmaen NovAge-sarjaa. Se on ihon ikääntymistä ehkäisevä ihonhoitobrändi, joka ei perustu ikääsi, vaan siihen miltä ihosi oikeasti näyttää, koska ihosi kertoo iästäsi erilaista tarinaa. Löydät NovAge-tuotelinjoista parhaan vaihtoehdon aina ensimmäisistä ilmejuonteista syvimpiin ryppyihin. Joten tuotteet sopii siis myös hieman nuoremmalle iholle, kun haluaa ehkäistä ryppyjä.

Ei kommentteja: