12/14/2016

Facial Oil Capsules

Mainitsin Oriflamen tuotteista tekemässäni postauksessa Nutri6 -kasvoöljykapseleista. Nyt niitä on hetki testattu ja lupaavilta vaikuttaa. Kapseleissa on sekoitus seesamia, avokadoa, persikan siemeniä, valkohilpasta, mustaherukkaa sekä soijapapuja, eli hurjasti ihoa ravitsevia öljyjä. Oma ihoni on nyt talvella sen verran kuiva, että vaikka alkuun nämä tuntui rasvaisilta kun on tottunut normaaleihin kasvovoiteisiin, niin iho kyllä imi nopeasti öljyn tarjoaman kosteuden itseensä. 

Purkki sisältää 30 kapselia, joita on tarkoitus käyttää kuurina, mutta voi toki käyttää satunnaisestikin. Sen verran hyvältä tuote vaikuttaa, etten ihan joka ilta näitä raski käyttää. Tuote on helppokäyttöinen, kapselin pää katkaistaan kiertämällä ja öljy levitetään puhdistetulle iholle.

Eihän nämä ihmeitä tee, mutta huomasin omassa ihossa eron heti ensi käytön jälkeen. Iho tuntui todella sileältä ja pehmeältä. Tuote kosteuttaa tehokkaasti, niinkuin lupaileekin. Tämä on talven kuivuudesta hilseilevän ihon ehdoton pelastaja.

Ei kommentteja: