6/12/2017

New look

Pari postausta taaksepäin mainitsin siitä kesätukasta. Tässä se nyt olisi, ei mitään kovin ihmeellistä muutosta, mutta pituudesta lähti vajaa 15cm. Olinhan jo pitkään harkinnut sitä pitkää polkkatukkaa, tämä ei nyt ihan niin lyhyt ole, mutta tarpeeksi lyhyt minulle. Tästä enempää en varmaan olisi raskinut enää antaa lyhentääkään. Kesä on paras hetki leikata vähän lyhyempi lookki. 

Uuteen lyhyempään tukkaan ei ollut vaikea tottua, vaikka minulla olikin todella pitkään pidemmät hiukset. Lyhyempi tukka ei nyt varsinaisesti ole minulle mikään täysin uusi juttu. Ihanaa vaihtelua se tuo jokatapauksessa. Halusin että hiusten latvojen linja jätetään aika teräväksi, se sopii tähän pituuteen, sekä myös minun tyyliini.

Itse pidän näistä todella paljon, jotenkin tuntuu että lookki on nyt kokonaisuudessaan jotenkin siistimpi ja skarpimpi, jollain tavalla pirteämpikin. Tätä tukkaa on nyt myös huomattavasti helpompi hoitaa, pestä, harjata ja muotoilla. Se tuntuukin jotenkin parempi kuntoiselta, kun huonot latvat on napsittu pois reippaalla kädellä. Nämä saa kuitenkin vielä oikein hyvin kiinni ponnarille tarvittaessa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot hiukset ja muikea mimmi t.Jani-75