6/27/2017

Thinking out loud

Tiedättekö kun välillä tulee elämässä hetkiä, kun tunnet vahvasti että tarvitset jotain muutosta? Tarkoitan nyt jotain muutakin kuin hiustyylin muuttamista tai vaatekaapin sisällön päivittämistä. Tarkoitan isompia asioita. Ehkä ne on hetkiä kun tietää ja tuntee mitä haluaa, mutta joko niitä kohti ei uskalla suorilta hypätä, tai sitten siinä voi mahdollisesti olla joitakin esteitä jotka hidastaa päämäärään pääsemistä. Tai sitten vain kaipaat elämääsi jotain, mutta sinulle ei ole vielä auennut mitä se olisi.

Välillä sitä ajattelee että mihin tässä elämässä olisi kiire, kaikki aikanaan. Mutta milloin on oikea aika mihinkin, joskus se tuntee, joskus se voi myös mennä ohi huomaamatta. Mutta sitten taas jokin sisällä huutaa, että sinulle on yksi elämä, elä sitä kuin viimeistä päivää. Miksi et tekisi tänään sen minkä voit tehdä huomennakin. Miksi odottaa? Jos tiedät mitä haluat ja olet varma jostain, go for it! 
Tässä päästään taas vähän tähän ikä-asiaan. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän tuntuu että pitäisi tehdä asioita tunteella ja liikaa miettimättä. Jos jokin tuntuu oikealta, miksi odottaa. Kaikista asioista löytyy "mutta", jos sen haluaa niin ajatella. Vaikka olen itse hyvin varautunut ja mietin asioita todella pitkälle ennen kuin teen mitään, on myös hetkiä kun kaipaisin lisää rohkeutta vain mennä ja tehdä. Joskus pieni ennalta-arvaamattomuus on vain hyvästä.

Sen on voinut todella jo monet kerrat, ettei asiat vain mene niin, miten on joskus vuosia sitten ajatellut. Matkalla on aina hyvin paljon muuttujia, joihin ei itse edes juurikaan voi vaikuttaa. Miksi ei siis joskus tekisi sitä, mikä tuntuu juuri sillä hetkellä oikealta?

Ei kommentteja: